Toimistotila, Konala

Ruosilantie 18 - 400.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Konalassa teollisuuskiinteistön yhteydessä.

Vuokrattavissa 1000m2 toimistotilaa kiinteistön kolmannesta kerroksessa. Tila on siistissä kunnossa, ja siihen kuuluvat omat wc- ja keittiötilat. Toimisto on mahdollista jakaa joustavasti kahdelle käyttäjälle.

Ruosilantie 18 on teollisuus- ja toimistokiinteistö hyvien kulkuyhteyksien varrella, Helsingin Konalassa. Sen läheisyydessä on useita lounasravintoloita ja lyhyen ajomatkan päässä on Kauppakeskus Ristikko. Toimistorakennuksessa toimii lounasravintola.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (13)
Kohteen tiedot
Sijainti Ruosilantie 18
Kaupunginosa Konala
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 400.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 8.8 - 12.8€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet joka suunnasta pääkaupunkiseutua. Hyvät kulkuyhteydet Kehä I:stä ja Vihdintietä pitkin.
Palvelut Talossa lounasravintola ja toisella puolella tietä Kauppakeskus Ristikko. Pihalla parkkitilaa, osa lämmitettyjä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo