Esbau Oy

Esbau Oy tarvitsi nopealla aikataululla uuden varastotilan.

Esbau Oy tarvitsi uuden varastotilan sillä, Neudorff-edustuksen myynnin yhteydessä vanha varastotila siirtyi uudelle omistajalle. Yritys aloitti tilojen etsinnän haarukoimalla vaihtoehtoja netistä. Muutaman viikon tuloksettoman etsinnän jälkeen yritys löysi Bureaun kohdeilmoituksen ja jätti kohteesta yhteydenottopyynnön.

 

Bureaun välittäjä kartoitti tilatarpeeseen sopivia vaihtoehtoja mm. Kalasatamasta ja Konalasta. Esbaulla oli kiireinen aikataulu ja he tarvitsivat muuttovalmiit tilat mahdollisimman pian.

 

”Yhteistyö sujui odottamattoman jouhevasti ja asiantuntevasti. Bureaun välittäjä oli siinä mielessä poikkeava, että hän otti asian hoitaakseen niin että asiakas tunsi, että nyt joku auttaa tässä ongelmassa”, kertoo Esbau Oy:n toimitusjohtaja Esa Jussila.

 

Potentiaalinen toimitila löytyi Helsingin Konalasta, jonne sovittiin näyttö. Kiinteistön omistajalla oli takataskussaan toinenkin tila, joka ei vielä ollut julkisessa markkinoinnissa. Tämä tila oli Esbaun tarpeisiin sopiva ja sopimus tilan vuokrauksesta tehtiin heti. Asiakas sai uudet toimitilat alle viikossa ensimmäisestä yhteydenotosta Bureau Toimitiloihin.

Koimme, että emme olleet ongelman kanssa yksin. Pystyimme luottamaan siihen, että joku tekee tosissaan työtä tarpeemme eteen. Voimme suositella Bureaun palveluja kaikille tiloja etsiville, kokemus oli todella positiivinen. Olin tekemisissä noin kymmenen välittäjän kanssa, mutta olisi pitänyt löytää Bureau heti. Lopputulos oli hieno!

Esa Jussila Toimitusjohtaja, Esbau Oy
Haaste Uusi muuttovalmis varastotila piti löytyä mahdollisimman pian. Ratkaisu Välittäjä kartoitti eri alueilta tiloja ja sopiva tila löytyikin kohteesta, joka ei vielä ollut edes markkinoinnissa. Vuokrasopimus allekirjoitettiin alle viikossa yhteydenotosta Bureaun välittäjään. Tilan koko 525 m² Tilatyyppi Varasto
Esbau Oy

Esbau Oy on luonnonmukaiseen puutarhanhoitoon erikoistunut yritys; se on luonnonmukaisten torjunta- aineiden ja lannoituksen uranuurtaja Suomessa. Esbaun tuotteissa pitkäkestoinen biologinen vaikutus ja ympäristöystävällisyys yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Yli 35 vuotta alalla toiminut Esbau tuo maahan mm. saksalaisen Neudorffin tuotteita, joka on maailman johtava luonnonmukaisten torjunta-aineiden ja lannoitteiden valmistaja. Bokashointi ja keittiöjätteiden kierrättäminen BioProffa – brändin alla ovat nykyään voimakkaasti kasvava uusi osa Esbaun toiminnassa. Ohjeita luonnonmukaiseen puutarhanhoitoon ja keittiökompostointiin löytyy Esbaun Bio- Aapisesta osoitteesta www.esbau.fi sekä www.bioproffa.fi