Helkama Velox Oy

Helkama Velox Oy:n tilanhaku käynnistyi helmikuussa 2021, jolloin asiakas laittoi yhteydenottopyyntöjä muutamalle välitysliikkeelle, mutta kukaan ei palannut asiaan. Kesäkuussa 2021 asiakas otti yhteyttä Bureau Toimitiloihin ja näin tilanhaku lähti käyntiin. Tarve uusille toimitiloille syntyi, kun vanhojen tilojen vuokrasopimus oli päättymässä.

”Lähdimme etsimään uusia toimitiloja aluksi netistä. Huomasin haastavaksi sen, että netissä on samoja kohteita useaan otteeseen, jotka eivät välttämättä ole enää edes vapaana. Bureaun välittäjän tuoma lisäarvo oli huomattava, sillä hän lähti kartoittamaan vapaita tiloja nopeasti ja säästin paljon omaa aikaani”, kertoo Helkama Velox Oy:n myymäläpäällikkö Harri Helin.

 

Bureaun välittäjä kartoitti uusia liiketiloja Vantaan, Espoon ja Helsingin alueilta. Vapaita tiloja etsittiin pitkään, sillä asiakas halusi mieluiten Vantaan Tammistoon. Vapaita tiloja ei kyseisellä alueella ollut julkisessa markkinoinnissa, mutta Bureaun välittäjä löysi hiljaisesta markkinoinnista sopivan, jonka asiakas lopulta ottikin. ”Meille tilanhaussa tärkeitä kriteereitä olivat ehdottomasti sijainti ja plussaa oli, että talo oli myös uudehko”, Helin kuvailee.

 

”Ei ollut helppoa löytää kriteereihimme sopivia toimitiloja haluamaltamme sijainnilta, mutta Bureaun välittäjä onneksi vastasi tarpeisiimme. Välittäjä oli koko ajan aktiivinen ja piti meidät jatkuvasti ajan tasalla. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun ja suosittelemme Bureauta myös muille”, kertoo Helin.

Ei ollut helppoa löytää kriteereihimme sopivia toimitiloja haluamaltamme sijainnilta, mutta Bureaun välittäjä onneksi vastasi tarpeisiimme. Välittäjä oli koko ajan aktiivinen ja piti meidät jatkuvasti ajan tasalla. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun ja suosittelemme Bureauta myös muille.

Harri Helin Myymäläpäällikkö, Helkama Velox Oy
Haaste Vanha vuokrasopimus oli päättymässä. Ratkaisu Asiakkaan toivomalta alueelta löytyi hiljaisesta markkinoinnista sopiva liiketila. Tilan koko 344 m²
Helkama Velox Oy

Helkama Velox Oy on vuonna 1905 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia sähkö- ja polkupyöriä Suomen suurimmassa pyöriä valmistavassa tehtaassa Hangossa. Yrityksellä on pitkät perinteet ja vankka osaaminen, joka takaa laadukkaat ja viimeistellyt pyörät jokaiseen käyttötarkoitukseen. Helkama Velox Oy:n kaikki pyörät ovat Suomessa suunniteltuja ja jokaisen pyörän osa on tarkasti valittu juuri kyseisen pyörän käyttötarkoitusta varten.  Helkama Velox Oy:n pyörät ovat kehitetty ja valmistettu juuri suomalaisiin olosuhteisiin.

 

 

Pystyäkseen takaamaan tuotteidensa laadun, nykyaikaisen ja tarkoituksenmukaisen muotoilun sekä loistavan ajettavuuden, suunnittelee yritys pyörät kestämään nimenomaan Suomen sääolosuhteita sekä vastaamaan suomalaisten pyöräilijöiden tarpeita. Helkama Velox Oy on ainoa edelleen tehdasmaisesti polkupyöriä Suomessa valmistava yritys.

 

Lue lisää Helkama Velox Oy:n tuotteista ja toiminnasta

Etsitkö toimitiloja?

Kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat löytyvät listattuna sivultamme. Välityksessämme on tuhansia toimitiloja eri puolilta Suomea. Kattavasta valikoimastamme löytyy niin toimisto-, tuotanto-, varasto- kuin liiketilojakin.

 

Katso vapaat toimitilat

 

Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä, jolloin ammattitaitoiset välittäjämme hoitavat kriteereitänne vastaavien toimitilojen etsinnän puolestasi, jolloin voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

 

Vinkit sujuvaan toimitilojen etsintäprosessiin