Rouhiainen Móricz Arkkitehdit Oy

Rouhiainen Móricz Arkkitehdit Oy etsi Helsingin keskustan alueelta teknisesti nykyaikaisia toimitiloja. Alkuperäinen sijaintitoive oli Punavuori, mutta lopulta optimaalinen kokonaisuus löytyi Kampista.

“Meillä oli tarve tehdä nopeita päätöksiä, jotta saisimme nykyaikaiset ja ennenkaikkea tekniikaltaan työmme vaativuutta vastaavat toimitilat. Tilahakumme kohdistui ensisijaisesti Punavuoreen, mutta kuvauksemme perusteella välittäjä esitteli meille muitakin mahdollisuuksia Helsingin keskustan alueella, josta löytyi nopeasti meille sopiva”, kertoo Rouhiainen Móricz Arkkitehdit Oy:n osakas Petri Rouhiainen.

Vaihtoehtoinen sijainti osoittautui meille optimaaliseksi sekä kustannuksiltaan, kooltaan että laadultaan. Lyhyen aikaa tässä tilassa toimittuamme totesimme, että on toistaiseksi parinkymmenen vuoden aikana paras toimitilamme. Tämä kaikki välittäjän oman aktiivisuuden ansiosta. Suurkiitos välittäjälle ja Bureaulle tästä!

Petri Rouhiainen Osakas, Partner, Rouhiainen Móricz Arkkitehdit Oy
Haaste Löytää teknisesti tasokkaat toimitilat nopeasti. Ratkaisu Laadukkaat, muuttovalmiit ja kustannustehokkaat toimitilat löytyivät Kampista välittäjän tehokkaan kartoitustyön ansiosta. Tilakoko 176 m² Tilatyyppi Toimisto
Rouhiainen Móricz Arkkitehdit Oy