Trainda & Makum

Uudet toimitilat haluttiin löytää sopivalta sijainnilta, jossa olisi mahdollista välttää ruuhkat. Myös monipuolisten palveluiden saatavuus oli tilahaun kriteerinä.

 

 

Meillä prosessi toimistotilojen etsimisessä avarsi katsetta ja nopeasti pystyimme havaitsemaan ongelmat, joita toimistotilojen välittämisen kentässä on asiakaskokemuksen näkövinkkelistä. Tieto on pirstaloitunut monelle palstalle, tiedot vapaista toimistotiloista ovat usein vanhentuneita, hintatietoja pitää tonkia ja anella, toimistotilojen välittäjillä on vaihteleva kiinnostus asiakkaita kohtaan. On eriskummallista kuinka hankalaksi toimistotilan löytäminen voidaan tehdä, kertoo Makumin toimitusjohtaja Aimo Taskinen.

Lukuisten tiedustelujen, yhteydenottopyyntöjen ja viestittelyjen jälkeen tuli vastaan ensimmäinen välittäjä, joka herätti luottamuksen olemalla aidosti kiinnostunut tarpeistamme ja osoittamalla teoillaan halun ratkaista tilantarpeemme. Se oli Bureau Real Estate Finland. Välittäjä järjesti meille useampaan kohteeseen näytön reippaalla aikataululla, jossa tilojen kiinteistömanagerit olivat aina paikalla. Saimme kaiken tarvittavan tiedon heti päätöksen teolle. Pian onnistuimme löytämään juuri meille sopivan toimistotilan, josta löytyivät kaikki asiat mitä osasimme odottaa. Voimme lämpimästi suositella omaan kokemukseen pohjautuen Bureaun palvelua muillekin toimistotilaa kaipaaville.

Aimo Taskinen Co-founder, Trainda & Makum
Haaste Löytää toimitilat ruuhkien ulkopuolelta ja sellaisesta kiinteistöstä, jossa olisi monipuoliset palvelut. Ratkaisu Kustannustehokas toimitila löytyi Leppävaarasta, Stella Business Parkista. Kiinteistö sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella ja tarjoaa kattavat liiketoimintaa tukevat palvelut. Tilakoko 49 m² Tilatyyppi Toimisto
Trainda & Makum

Makum on markkinoinnin ammattilaisten perustama markkinoinnin kumppanitoimisto.  Yritys tarjoaa monipuolisesti erilaisia markkinointiin liittyviä palveluja, kuten Google- ja somemainontaa, hakukoneoptimointia, kotisivujen rakentamista sekä alaan liittyviä koulutuksia.

 

Makum muutti uusiin toimitiloihin Espoon Leppävaaraan syksyllä 2020.

 

Lue lisää Makumin palveluista