EHO Hieronta

EHO hieronta on uusi hierontapalveluja tarjoava yritys, joka aloitti uusien toimitilojen etsinnän syksyllä 2021.

Toimitiloille oli erilaisia ilmavaihtoon ja huoneiden kokoon liittyviä vaatimuksia, joten sopivan tilan löytäminen ei ollut helppoa. Yrityksellä oli myös tiukka aikataulu. Tavoitteena oli avata uudet tilat jo joulukuun alussa 2021.

 

”Mielestäni oli tosi ihanaa, että saimme henkilökohtaista palvelua ja ei tarvinnut itse käyttää aikaa ja resursseja siihen, että käy tiloja läpi. Saimme suoraan erittelyn tilojen koosta ja hinnoista sähköpostiin. Koin, että se oli tosi helppoa”, kertoo EHO Hieronnan osakas Pinja Waris.

 

Lopulta kaikki kriteerit täyttävä toimitila löytyi Töölöstä, osoitteesta Eteläinen Hesperiankatu 10 ja EHO Hieronta pääsi aloittamaan toimintansa tammikuussa 2022.

 

Voin hyvin suositella Bureaun palveluita muille. Ehdottomasti tärkeintä on helppous ja ratkaisukeskeisyys. Asiakas pystyy keskittymään olennaiseen ja saa avun koko prosessin läpi.

Joel Harkimo Co-founder, EHO Hieronta
Haaste Yritys halusi löytää hierontatoimintaan sopivat tilat. Erityisiä kriteerejä tilalle oli tilakoko, sopivan kokoiset huoneet ja riittävä ilmanvaihto. Ratkaisu Tarpeisiin sopiva liiketila löytyi Töölöstä, jonne EHO Hieronnalle remontoitiin tyylikkäät ja tunnelmalliset toimitilat. Tilan koko 144 m² Tilatyyppi Liiketila
EHO Hieronta

REFERENSSIT

Tutustu myös muihin asiakastarinoihimme