Office, Kamppi

Malminkatu 30 - 233.00 m²

About the place

Vuokrattavana siistiä toimistotilaa Kampissa.

Kyseinen 233m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 6. kerroksessa. Toimisto on avonainen, ja siihen kuuluvat omat wc-tilat. Osa kuvista on havainnekuvia kiinteistön tiloista.

Malminkatu 30 sijaitsee hyvällä paikalla Helsingin Kampissa. Kiinteistön tilat on peruskorjattu vuonna 2007. Varusteluina on muun muassa CAT6-kaapelointi ja jäähdyttävä ilmastointi. Taloon tulee valokuituyhteys. Tilat ovat muuntojoustavia eli ne on mahdollista remontoida vuokralaisten tarpeiden mukaan avo-, kombi- tai huonetoimistoiksi.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (17)
Target information
Location Malminkatu 30
Part of the city Kamppi
Contract Type Rent
Floor Plan 233.00 m²
Floor 6 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 23 - 27€/m2

Services in the area

Connections Loistavat julkisen liikenteen yhteydet. Kampin metroasema lyhyen matkan päässä. Hyvät bussi- ja raitiovaunuyhteydet.
Services Kaikki Kampin kauppakeskuksen ja keskusta-alueen runsaat palvelut aivan vieressä. Kiinteistössä on aulapalvelu sekä 1. kellarikerroksessa useita erikseen vuokrattavissa olevia neuvottelutiloja. Autopaikkoja on pihalla sekä hallissa.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo