Toimistotila, Kamppi

Malminkatu 30 - 233.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana siistiä toimistotilaa Kampissa.

Kyseinen 233m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 6. kerroksessa. Toimisto on avonainen, ja siihen kuuluvat omat wc-tilat. Osa kuvista on havainnekuvia kiinteistön tiloista.

Malminkatu 30 sijaitsee hyvällä paikalla Helsingin Kampissa. Kiinteistön tilat on peruskorjattu vuonna 2007. Varusteluina on muun muassa CAT6-kaapelointi ja jäähdyttävä ilmastointi. Taloon tulee valokuituyhteys. Tilat ovat muuntojoustavia eli ne on mahdollista remontoida vuokralaisten tarpeiden mukaan avo-, kombi- tai huonetoimistoiksi.

Kysy lisää numerosta 040 5312793/ nina.lahtonen@bref.fi tai 044 723 4700/ info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (17)
Kohteen tiedot
Sijainti Malminkatu 30
Kaupunginosa Kamppi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 233.00 m²
Kerros 6 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 23 - 27€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Loistavat julkisen liikenteen yhteydet. Kampin metroasema lyhyen matkan päässä. Hyvät bussi- ja raitiovaunuyhteydet.
Palvelut Kaikki Kampin kauppakeskuksen ja keskusta-alueen runsaat palvelut aivan vieressä. Kiinteistössä on aulapalvelu sekä 1. kellarikerroksessa useita erikseen vuokrattavissa olevia neuvottelutiloja. Autopaikkoja on pihalla sekä hallissa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo