Office, Kaartinkaupunki

Kasarmikatu 25 - 350.00 m²

About the place

Toimistotilaa arvokiinteistössä Helsingin Kaartinkaupungissa.

Tämä 350m2 laadukas toimistohuoneisto sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Kuvat ovat havainnekuvia kiinteistön tiloista.

Kasarmikatu 25 on rakennettu 1800-luvulla, ja se on vasta saneerattu nykypäivän vaatimusten tasoiseksi, kuitenkin kiinteistön arvokkuus säilyttäen. Tiloja tukee nykyaikainen tekniikka, mm: IT-kaapelointi Cat6A, Led-valaistus sekä jäähdytys katossa. Toimitilat ovat avaria ja huonekorkeus on jopa 3 metriä.

Kiinteistöllä on ainutlaatuinen, katettu atrium-sisäpiha, jota voi hyödyntää sekä rentoutumiseen että työntekoon. Kellarikerroksessa sijaitsevat vuokrattavissa olevat Klubin neuvottelutilat, jotka tarjoavat puitteet niin pienille kokouksille kuin suurille asiakastilaisuuksille. Vuokralaisten käytössä on pyörävarasto sekä suihku- ja pukuhuonetilat. Kiinteistöllä on LEED-ympäristösertifikaatti.


Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (14)
Target information
Location Kasarmikatu 25
Part of the city Kaartinkaupunki
Contract Type Rent
Floor Plan 350.00 m²
Floor 3 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 37.5 - 41.5€/m2

Services in the area

Connections Erinomaiset liikenneyhteydet omalla autolla ja julkisella liikenteellä. Kasarmitorin pysäköintihalli vieressä.
Services Kiinteistön kellarikerroksessa sijaitseva Klubi tarjoaa erikseen vuokrattavia neuvottelutiloja. Katutasossa on kahvila. Kiinteistössä on pyörävarasto sekä suihku- ja pukuhuonetilat.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo