Toimistotila, Kaartinkaupunki

Kasarmikatu 25 - 350.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa arvokiinteistössä Helsingin Kaartinkaupungissa.

Tämä 350m2 laadukas toimistohuoneisto sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Kuvat ovat havainnekuvia kiinteistön tiloista.

Kasarmikatu 25 on rakennettu 1800-luvulla, ja se on vasta saneerattu nykypäivän vaatimusten tasoiseksi, kuitenkin kiinteistön arvokkuus säilyttäen. Tiloja tukee nykyaikainen tekniikka, mm: IT-kaapelointi Cat6A, Led-valaistus sekä jäähdytys katossa. Toimitilat ovat avaria ja huonekorkeus on jopa 3 metriä.

Kiinteistöllä on ainutlaatuinen, katettu atrium-sisäpiha, jota voi hyödyntää sekä rentoutumiseen että työntekoon. Kellarikerroksessa sijaitsevat vuokrattavissa olevat Klubin neuvottelutilat, jotka tarjoavat puitteet niin pienille kokouksille kuin suurille asiakastilaisuuksille. Vuokralaisten käytössä on pyörävarasto sekä suihku- ja pukuhuonetilat. Kiinteistöllä on LEED-ympäristösertifikaatti.


Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (14)
Kohteen tiedot
Sijainti Kasarmikatu 25
Kaupunginosa Kaartinkaupunki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 350.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 37.5 - 41.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet omalla autolla ja julkisella liikenteellä. Kasarmitorin pysäköintihalli vieressä.
Palvelut Kiinteistön kellarikerroksessa sijaitseva Klubi tarjoaa erikseen vuokrattavia neuvottelutiloja. Katutasossa on kahvila. Kiinteistössä on pyörävarasto sekä suihku- ja pukuhuonetilat.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo