Office, Ydinkeskusta

Mannerheimintie 20 - 838.00 m²

About the place

Vuokrattavana toimistotilaa erinomaisella paikalla Helsingin keskustassa.

Tämä 838m2 toimisto sijaitsee kiinteistön kiinteistön 6. kerroksessa. Tila on pääosin huoneellista ja siihen kuuluu omat keittiö- ja wc-tilat. Tilasta on avarat näkymät Eduskuntatalolle päin.

Mannerheimintie 20 on osa Forum-korttelia, joka koostuu kuudesta eri kiinteistöstä. Kiinteistö on valmistunut vuonna 1925 ja se tunnetaan parhaiten Hufvudstadsbladetin liikepalatsina. Forum-kortteli on yksi vilkkaimmista läpikulkupaikoista Helsingin keskustassa. Sen kautta pääsee rautatieasemalla ja Kampin liikenneterminaaliin. Ympärillä on keskustan laaja kirjo palveluja.

Tämän kohteen omistaa Sponda.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (3)
Target information
Location Mannerheimintie 20
Part of the city Ydinkeskusta
Contract Type Rent
Floor Plan 838.00 m²
Floor 6 Floor
Energy Class D2007

Services in the area

Connections Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Lähin raitiovaunupysäkki 200 metrin päässä. Lähellä myös parkkihalleja.
Services Keskustan monipuolinen palveluvalikoima kävelyetäisyydellä. Stockmannin tavaratlo sekä Forumin kauppakeskus kävelymatkan päässä.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo