Toimistotila, Ydinkeskusta

Mannerheimintie 20 - 838.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimistotilaa erinomaisella paikalla Helsingin keskustassa.

Tämä 838m2 toimisto sijaitsee kiinteistön kiinteistön 6. kerroksessa. Tila on pääosin huoneellista ja siihen kuuluu omat keittiö- ja wc-tilat. Tilasta on avarat näkymät Eduskuntatalolle päin.

Mannerheimintie 20 on osa Forum-korttelia, joka koostuu kuudesta eri kiinteistöstä. Kiinteistö on valmistunut vuonna 1925 ja se tunnetaan parhaiten Hufvudstadsbladetin liikepalatsina. Forum-kortteli on yksi vilkkaimmista läpikulkupaikoista Helsingin keskustassa. Sen kautta pääsee rautatieasemalla ja Kampin liikenneterminaaliin. Ympärillä on keskustan laaja kirjo palveluja.

Tämän kohteen omistaa Sponda.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (3)
Kohteen tiedot
Sijainti Mannerheimintie 20
Kaupunginosa Ydinkeskusta
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 838.00 m²
Kerros 6 Kerros
Energialuokka D2007

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Lähin raitiovaunupysäkki 200 metrin päässä. Lähellä myös parkkihalleja.
Palvelut Keskustan monipuolinen palveluvalikoima kävelyetäisyydellä. Stockmannin tavaratlo sekä Forumin kauppakeskus kävelymatkan päässä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo