Office, Kalasatama

Työpajankatu 9 - 293.50 m²

About the place

Modernia toimistotilaa Kalasatamassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Kyseinen hiljattain remontoitu 293,5m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Toimistossa on huoneita, avotilaa sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Tila sisältää 12,5m2 jyvityksiä yhteiskäyttöisistä tiloista. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Trooli sijaitsee Sörnäisten rantatien varrella, kävelyetäisyydellä Kalasataman metroasemasta. Kiinteistö on kooltaan 6458m2 ja sen vuokrattavissa olevat tilat sijaitsevat 1.-6. kerroksissa. Toimistotilat ovat ilmastoituja. Rakennus on korkean turvallisuustason toimistokiinteistö, joka tarjoaa muuntojoustavat ja korkealaatuiset toimitilat. Tilaratkaisut on mahdollista toteuttaa huone-, avo- tai kombitoimistoina yrityksen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on aulapalvelu, auditorio, kuntosali, lounasravintola ja parkkihalli.


Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (9)
Target information
Location Työpajankatu 9
Part of the city Kalasatama
Contract Type Rent
Floor Plan 293.50 m²
Floor 3 Floor
Energy Class C2018
Price 20.5 - 24.5€/m2

Services in the area

Connections Hyvät liikenneyhteydet busseilla ja metrolla.
Services Kiinteistössä monipuoliset palvelut, kuten aulapalvelu, auditorio, vuokrattavia neuvottelutiloja, henkilöstöravintola, parkkihalli, kuntosali.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo