Toimistotila, Kalasatama

Työpajankatu 9 - 293.50 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia toimistotilaa Kalasatamassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Kyseinen hiljattain remontoitu 293,5m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Toimistossa on huoneita, avotilaa sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Tila sisältää 12,5m2 jyvityksiä yhteiskäyttöisistä tiloista. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Trooli sijaitsee Sörnäisten rantatien varrella, kävelyetäisyydellä Kalasataman metroasemasta. Kiinteistö on kooltaan 6458m2 ja sen vuokrattavissa olevat tilat sijaitsevat 1.-6. kerroksissa. Toimistotilat ovat ilmastoituja. Rakennus on korkean turvallisuustason toimistokiinteistö, joka tarjoaa muuntojoustavat ja korkealaatuiset toimitilat. Tilaratkaisut on mahdollista toteuttaa huone-, avo- tai kombitoimistoina yrityksen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on aulapalvelu, auditorio, kuntosali, lounasravintola ja parkkihalli.


Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (9)
Kohteen tiedot
Sijainti Työpajankatu 9
Kaupunginosa Kalasatama
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 293.50 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka C2018
Neliöhintaluokka 20.5 - 24.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet busseilla ja metrolla.
Palvelut Kiinteistössä monipuoliset palvelut, kuten aulapalvelu, auditorio, vuokrattavia neuvottelutiloja, henkilöstöravintola, parkkihalli, kuntosali.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo