Office, Leppävaara

Bertel Jungin aukio 3-9 - 228.00 m²

About the place

Toimistotilaa Alberga Business Parkissa, Espoon Leppävaarassa.

Tämä toimisto on kooltaan 228m2. Tila sijaitsee kiinteistön D-talon 6. kerroksessa. Toimistoon tulee lisäksi 4,5m2 jyvityksiä yhteiskäyttöisistä tiloista. Tilassa on avotilaa, työhuoneita sekä omat sosiaalitilat. Tila vapautuu sopimuksen mukaan.

Alberga Business Park sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Kehä I:n vieressä. Kohde soveltuu sekä suurille että keskisuurille yrityksille, jotka arvostavat uudenlaisten toimitilojen mahdollistamaa työhyvinvointia ja tuottavuutta. Kohde on erinomainen myös kasvuyrityksille, sillä tilojen laajentaminen voidaan toteuttaa helposti. Alberga tarjoaa yrityksille erinomaiset synergiaedut sekä monipuoliset liiketoimintaa tukevat palvelut.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (11)
Target information
Location Bertel Jungin aukio 3-9
Part of the city Leppävaara
Contract Type Rent
Floor Plan 228.00 m²
Floor 6 Floor
Energy Class No energy certificate required by law
Price 21.3 - 25.3€/m2

Services in the area

Connections Loistavat liikenneyhteydet. Kehä I:n kupeessa, hyvät yhteydet myös Turunväylältä. Lähellä Leppävaaran juna-asemaa.
Services Kauppakeskus Sellon monipuoliset palvelut naapurissa. Kiinteistössä aulapalvelu, tietoliikennepalvelut, toimistopalveluja, kokoustilat, koulutustilat, saunatilat sekä monipuoliset catering- ja ravintolapalvelut.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo