Toimistotila, Leppävaara

Bertel Jungin aukio 3-9 - 228.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Alberga Business Parkissa, Espoon Leppävaarassa.

Tämä toimisto on kooltaan 228m2. Tila sijaitsee kiinteistön D-talon 6. kerroksessa. Toimistoon tulee lisäksi 4,5m2 jyvityksiä yhteiskäyttöisistä tiloista. Tilassa on avotilaa, työhuoneita sekä omat sosiaalitilat. Tila vapautuu sopimuksen mukaan.

Alberga Business Park sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Kehä I:n vieressä. Kohde soveltuu sekä suurille että keskisuurille yrityksille, jotka arvostavat uudenlaisten toimitilojen mahdollistamaa työhyvinvointia ja tuottavuutta. Kohde on erinomainen myös kasvuyrityksille, sillä tilojen laajentaminen voidaan toteuttaa helposti. Alberga tarjoaa yrityksille erinomaiset synergiaedut sekä monipuoliset liiketoimintaa tukevat palvelut.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (11)
Kohteen tiedot
Sijainti Bertel Jungin aukio 3-9
Kaupunginosa Leppävaara
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 228.00 m²
Kerros 6 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 21.3 - 25.3€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Loistavat liikenneyhteydet. Kehä I:n kupeessa, hyvät yhteydet myös Turunväylältä. Lähellä Leppävaaran juna-asemaa.
Palvelut Kauppakeskus Sellon monipuoliset palvelut naapurissa. Kiinteistössä aulapalvelu, tietoliikennepalvelut, toimistopalveluja, kokoustilat, koulutustilat, saunatilat sekä monipuoliset catering- ja ravintolapalvelut.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo