Office, Pasila

Radiokatu 3 - 374.00 m²

About the place

Modernia toimistotilaa Helsingin Länsi-Pasilassa.

Vuokrattavana avonainen 374m2 toimistotila, jossa on oma keittiöpiste ja wc-tilat.

Iso Paja eli Radiokatu 3 on toimistokiinteistö Helsingin Länsi-Pasilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Se on valmistunut vuonna 1993 Yleisradion pääkonttoriksi. Kiinteistö on peruskorjattu vuosien 2017-2018 aikana. Saneerauksen yhteydessä tilojen tekniikka nykyaikaistettiin ja tilat modernisoitiin tyylikkäiksi monitilatoimistoiksi. Kiinteistöstä löytyy myös hyvät palvelut yritysten liiketoiminnan tueksi.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Check images (10)
Target information
Location Radiokatu 3
Part of the city Pasila
Contract Type Rent
Floor Plan 374.00 m²
Energy Class No energy certificate required by law
Price 13.9 - 17.9€/m2

Services in the area

Connections Hyvät liikenneyhteydet raitiovaunuilla ja busseilla. Lyhyt matka Pasilan juna-asemalle. Kiinteistöllä oma pysäköintihalli.
Services Kiinteistössä on kattavat palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi. Näihin lukeutuvat mm. aula- ja postituspalvelut, lounasravintola ja vartiointipalvelut. Ensimmäisessä ja ylimmässä kerroksessa on erikseen vuokrattavissa olevia neuvottelutiloja. Lyhyt matka kauppakeskus Triplaan.

Ask for more details

Request a Quote

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo