Toimistotila, Pasila

Radiokatu 3 - 374.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia toimistotilaa Helsingin Länsi-Pasilassa.

Vuokrattavana avonainen 374m2 toimistotila, jossa on oma keittiöpiste ja wc-tilat.

Iso Paja eli Radiokatu 3 on toimistokiinteistö Helsingin Länsi-Pasilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Se on valmistunut vuonna 1993 Yleisradion pääkonttoriksi. Kiinteistö on peruskorjattu vuosien 2017-2018 aikana. Saneerauksen yhteydessä tilojen tekniikka nykyaikaistettiin ja tilat modernisoitiin tyylikkäiksi monitilatoimistoiksi. Kiinteistöstä löytyy myös hyvät palvelut yritysten liiketoiminnan tueksi.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (10)
Kohteen tiedot
Sijainti Radiokatu 3
Kaupunginosa Pasila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 374.00 m²
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 13.9 - 17.9€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet raitiovaunuilla ja busseilla. Lyhyt matka Pasilan juna-asemalle. Kiinteistöllä oma pysäköintihalli.
Palvelut Kiinteistössä on kattavat palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi. Näihin lukeutuvat mm. aula- ja postituspalvelut, lounasravintola ja vartiointipalvelut. Ensimmäisessä ja ylimmässä kerroksessa on erikseen vuokrattavissa olevia neuvottelutiloja. Lyhyt matka kauppakeskus Triplaan.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo