Artific Intelligence Oy

Artific Intelligence Oy aloitti uusien toimitilojen etsinnän syyskuussa 2021, kun heidän entiset toimitilansa alkoivat käydä liian pieneksi yrityksen kasvaessa. Yritykselle oli tärkeää löytää viihtyisät toimitilat, jotka vastasivat kaikkia heidän tarpeitaan. Bureaun välittäjän avulla Artific löysi juuri heille sopivat toimitilat ongelmitta.

Artific aloitti uusien toimitilojen etsinnän itsenäisesti eri nettisivujen kautta. Yritys tarvitsi toimitilat keskeiseltä sijainnilta, jonne työntekijöiden olisi helppo päästä eri puolilta Helsinkiä sekä Helsingin ulkopuolelta. Itse tilojen haluttiin olevan modernit ja valoisat. Kiinteistön toivottiin myös tarjoavan yhteisöllisyyttä ja verkostoitumismahdollisuuksia muiden kiinteistössä toimivien yritysten kanssa.

 

Artific löysi Kauppalehden toimitiloista kiinnostavan toimitilailmoituksen, ja jätti Bureaulle kohteesta yhteydenottopyynnön. Bureaun välittäjä oli asiakkaaseen yhteydessä ja lähti pikaisesti kartoittamaan heille sopivia toimitiloja.

 

”Bureaun välittäjän avulla pääsimme katsomaan montaa kohdetta yhdellä kertaa. Välittäjä sopi näytöt puolestamme ja oli niillä mukana opastamassa meitä. Välittäjän kautta saimme myös kuulla uusista potentiaalisista tiloista, joista emme olleet aikaisemmin tietoisia,” kertoo Artificin toimitusjohtaja Tuomas Tikkanen. 

 

Toimitiloja käytiin katsomassa Helsingin Vallilassa. Koronan lisäämistä haasteista huolimatta näytöt saatiin hoidettua nopealla aikataululla. Lopulta Vallilassa, osoitteessa Elimäenkatu 5, sijaitsevan toimitilan raikas ilme vakuutti eniten ja kohteesta löytyi yritykselle juuri sopivan kokoinen tila.

 

”Bureau säästi aikaamme ja vaivaamme toimitilojen etsinnässä, kun he järjestivät ripeästi esittelyjä tarpeidemme mukaisesti. Kaikki meille esitellyt toimitilat olivat kriteeriemme mukaisia ja voimme suositella Bureauta myös muille”, toteaa Tuomas Tikkanen.

 

 

Bureau säästi aikaamme ja vaivaamme toimitilojen etsinnässä, kun he järjestivät ripeästi esittelyjä tarpeidemme mukaisesti. Kaikki meille esitellyt toimitilat olivat kriteeriemme mukaisia ja voimme suositella Bureauta myös muille.

Tuomas Tikkanen CEO, Artific Intelligence Oy
Haaste Tavoitteena oli löytää toimitilat keskeiseltä sijainnilta. Kiinteistön toivottiin tarjoavan hyviä verkostoitumismahdollisuuksia sekä yhteisöllisyyttä. Ratkaisu Asiakkaan tarpeita vastaava toimitila löytyi Vallilasta Antiloopin omistamasta Elimäenkatu 5:stä. Kiinteistössä toimiva POOL-konsepti tarjoaa vuokralaisille joustavia pientoimistoratkaisuja sekä tyylikkäitä yhteiskäyttötiloja. Tilan koko 36m² Tilatyyppi Toimisto
Artific Intelligence Oy

Artific Intelligence Oy on datatieteisiin ja koneoppimiseen erikoistunut konsulttiyritys. Yritys rakentaa ihmisten elämää helpottavia älykkäitä ohjelmistotuotteita eri toimialoilla toimiville yrityksille.  Artificin visiona on olla yritys, jossa ihmiset voivat tehdä merkityksellistä työtä oppimista ja hyvinvointia tukevassa ympäristössä. Yrityksen perusarvoihin kuuluvat laatu, vastuullisuus ja läpinäkyvyys.

 

Yritys on perustettu vuonna 2017 ja heillä on toimipisteet Helsingissä sekä Lahdessa.

 

Lue lisää yrityksen toiminnasta