Toimitilat Kouvola

Kun haluat löytää yrityksellesi vapaat toimitilat Kouvolasta, etsi sopivat tilat hakukoneestamme tai ota suoraan meihin yhteyttä. Me hoidamme tilojen etsinnän puolestasi ja säästät aikaa sekä rahaa.

  

Miten toimitilojen etsintäprosessi etenee? 

  • asiakkaan toimitilatarpeiden kartoittaminen puhelimitse tai kasvotusten 
  • asiakas saa tilalistauksen sähköpostiinsa markkinoilla olevista ja asiakkaan kriteerien mukaisista toimitiloista 
  • kiinnostavimpien vaihtoehtojen tutustumiskierros 
  • muutostyö- ja vuokrasopimusneuvottelut 
  • vuokrasopimuksen allekirjoitus 

 

Tilojen etsinnässä on hyvä huomioida, että monet tilat ovat edellisen vuokralaisen jäljiltä kuluneita ja remontin tarpeessa. Omistajat eivät yleensä remontoi tiloja valmiiksi, jotta niihin voidaan toteuttaa uuden vuokralaisen tarpeisiin vastaavat ratkaisut. Usein myös pohjaratkaisuihin on mahdollista vaikuttaa poistamalla tai lisäämällä kevyitä väliseiniä. Ei siis kannata pelästyä huonokuntoiselta näyttäviä tiloja, vaan keskittyä sijaintiin ja tilan tarjoamaan tehokkuuteen.  

Kouvolan vuokrattavat toimisto- ja liiketilat

 

Kouvola on Kymijoen varrella sijaitseva Kymenlaakson toinen maakuntakeskus. Uusi Kouvolan kaupunki muodostui vuonna 2009, kun sen vanhat naapurikunnat yhdistyivät yhdeksi. Kouvola sijaitsee valtaväylien 6, 12 ja 15 varrella. 

 

Kouvolan toimisto- ja liiketilatarjonta keskittyy pääosin keskustan alueelle. Kouvolan keskustan alueen vuokrattavia toimisto- ja liiketiloja löytyy muun muassa Keskikadulta, Kauppalankadulta, keskustan kävelytien varrelta sekä Torikadulta, Hansan kauppakeskuksesta.  

 

Hansan kauppakeskus sijaitsee erinomaisella paikalla Kouvolan keskustassa. Monipuolisten toimisto- ja liiketilojen lisäksi vuokralaisia palvelee kaikki kauppakeskuksen palvelut, ja lisäksi kaikki keskustan palvelut ovat aivan vieressä. Alueelle on hyvät julkisen liikenteen yhteydet ja kauppakeskuksen maanalainen parkkihalli palvelee autoilijoita. Kouvolan juna-asema sijaitsee keskustan kupeessa. 

 

Vuokrattavia toimisto- ja liiketiloja löytyy myös Kouvolan keskustan läheisyydestä, kuten Haukikujalta, Lehtomäeltä sekä Kauppakadultakauppakeskus Kuusaantorilta

 

Kauppakeskus Kuusaantori sijaitsee aivan Kuusankosken kaupunkitaajaman ytimessä. Alue on kehittynyt viime vuosina paljon ja on hyvin saavutettavissa Valtatie 6:n varrella. Aluetta täydentää lisäksi vuonna 2012 valmistunut kauppakeskus Veturi monipuolisine palveluineen.

 

Kouvolan varasto- ja tuotantotilat 

 

Kouvolan vuokrattavia varasto- ja tuotantotiloja löytyy muun muassa Tykkimäentieltä, Kullasvaaran logistiikka- ja teollisuusalueelta 6- j a 15- valtateiden risteysalueelta. Kiinteistö on valmistunut vuonna 2008 ja sen modernit sekä joustavat tilat soveltuvat kaupan, teollisuuden ja logistiikan alan tarpeisiin. Iso piha-alue takaa sen, että raskaallakin kalustolla operointi onnistuu. Alueella on vuokrattavissa monipuolisesti erilaisia varasto-, logistiikka- ja tuotantotiloja jokaiseen tarpeeseen.  

 

Nykyaikaista varasto- ja teollisuustilaa löytyy lisäksi myös Mestarintieltä Kouvolan logistiikka-alueelta, joka on rautateiden solmukohta. Tämä logistiikkakeskus koostuu kahdesta suuresta kiinteistöstä. Mestarintien logistiikkakeskuksella on oma pistoraiteensa, joka mahdollistaa erinomaiset yhteydet muun muassa Vuosaaren, Kotkan ja Turun satamiin. 

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.