Toimitilat Espoo

Vuokrattavat toimitilat Espoo

Espoo on yksi Suomen suurimmista kaupungeista, ja se tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia yrityksille toimistotilojen sijoittamiseen. Kaupungin kehittyvä liiketoimintaympäristö houkuttelee niin kansainvälisiä kuin kotimaisiakin yrityksiä, ja tämän myötä myös toimitilojen tarjonta on kasvanut.

 

Tulevaisuuden työympäristöt ovat muuttumassa entistä joustavammiksi ja monimuotoisemmiksi. Perinteiset avokonttorit eivät enää vastaa nykyajan työntekijöiden tarpeita, vaan tilojen tulee olla muunneltavia ja tarjota erilaisia vaihtoehtoja erilaisten työskentelytapojen tukemiseen.

 

Espoon toimitilatarjonnassa tämä trendi näkyy selvästi. Yhä useammat yritykset etsivät tiloja, jotka tukevat tiimityötä, luovuutta sekä yhteistyön mahdollisuuksia eri organisaatioiden välillä. Tällaiset tilat voivat olla esimerkiksi coworking-tiloja, joissa on mahdollisuus käyttää erilaisia työskentelyalueita tarpeen mukaan.

 

Yksi Espoon merkittävimmistä kasvukeskuksista on Leppävaara. Tämä alue sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, mikä houkuttelee niin työntekijöitä kuin asiakkaitakin. Leppävaarassa toimivat yritykset hyötyvät lähellä sijaitsevan Kauppakeskus Sellon tarjoamista palveluista sekä kattavasta joukkoliikenteen verkostosta. Lisäksi alueella on runsaasti parkkitilaa, mikä helpottaa asiakkaiden saapumista ja työntekijöiden liikkumista.

 

Tapiola puolestaan tunnetaan modernina ja viihtyisänä asuin- ja liikealueena. Alueella sijaitsevat toimitilat tarjoavat upeat näköalat luontoon sekä helpon pääsyn ulkoilureiteille ja virkistysalueille. Tapiolan keskuspuisto luo rauhallisen ympäristön työskentelylle ja tuo samalla arvoa yrityksen brändille. Lisäksi Tapiolassa toimivilla yrityksillä on mahdollisuus hyödyntää lähellä sijaitsevaa kauppakeskus Ainoaa sekä Tapiolan liikekeskustan monipuolisia palveluita.

 

Keilaniemi on Espoon tunnetuin kasvukeskus, jossa toimivat monet kansainväliset yritykset. Alueen maine ja arvostus houkuttelevat yrityksiä niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Keilaniemen toimitilojen suuri etu on niiden sijainti meren rannalla, mikä tarjoaa upeat näköalat ja mahdollisuuden virkistäytymiseen työpäivän aikana. Lisäksi alueella on erinomaiset liikenneyhteydet sekä runsaasti ravintoloita ja muita palveluita.

 

Espoon kasvukeskuksissa sijainnin lisäksi myös ympäröivällä infrastruktuurilla on suuri merkitys yritysten menestykselle. Hyvin toimiva joukkoliikenneverkosto, riittävästi parkkitilaa sekä läheiset palvelut ovat tärkeitä tekijöitä, jotka helpottavat asiakkaiden saapumista yrityksen tiloihin ja tekevät työntekijöiden arjesta sujuvampaa.

 

 

Varasto- ja tuotantotilat Espoossa

 

Espoo tarjoaa monenlaisia toimitilavaihtoehtoja myös varastotiloja tai tuotantotiloja etsiville yrityksille, joille erityisesti hyvän logistisen sijainnin tarve korostuu.

 

Kehä III:n varrella sijaitseva Juvanmalmi ja Koskelo ovat hyviä vaihtoehtoja tuotanto- ja varastotiloja etsiville yrityksille. Tarjolla onkin toimitiloja sekä suurempaan logistiikkatilan tarpeeseen että pienempään varastointiin ja tuotannolliseen toimintaan. Länsiväylä läheisyydessä sijaitseva Tillinmäki tarjoaa myös hyviä varasto- ja tuotantotilavaihtoehtoja. Tillinmäki on osa Kiviruukin kehittyvää yritysaluetta ja alueella on tiloja, jotka soveltuvat hyvin esimerkiksi autokorjaamotoimintaan ja varaosamyyntiin.

 

Usein erilaisten toimistokiinteistöjen kellarikerroksista löytyy myös varastotiloja, jolloin toiminnot on helppo keskittää samaan kiinteistöön. Varastotilat ovat usein kuitenkin pienehköjä, ja niitä vuokrataan vain toimistotilojen yhteydessä. Isommissa varastotarpeissa toimistotiloja on usein mahdollista rakentaa varastotilojen sisälle esimerkiksi parviratkaisuina.

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Espoosta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.