Toimitilat Tampere

Etsitkö uusia toimitiloja Tampereelta? Etsi yrityksellesi sopivin vaihtoehto hakukoneellamme tai ota meihin yhteyttä, niin etsimme tilat puolestasi täysin ilmaiseksi.

 

Mitä me oikeastaan teemme?

 

Ensin kartoitamme toimitilatarpeenne mahdollisimman tarkasti, jonka jälkeen etsimme teille kriteerejänne parhaiten vastaavat kohteet. Tämän jälkeen järjestämme haluamiinne toimitilakohteisiin näytöt. Usein tilatarve tarkentuu vielä ensimmäisen kierroksen jälkeen, jonka jälkeen kartoitetaan lisää vaihtoehtoja. Kun sopiva tila löytyy, alkavat sopimusneuvottelut, jossa keskustellaan mm. toimitilaa koskevista muutostöistä ja vuokrasopimuksen pituudesta. Kun sopimus on kumpaakin osapuolta miellyttävä, on jäljellä sopimuksen allekirjoitus. Autamme tilanhakijoita vuokrasopimusneuvotteluissa aina tarpeen mukaan.

 

Toimitilojen etsinnässä on hyvä muistaa se, että jos jokin tila on sijainniltaan erinomainen juuri teidän yrityksellenne, ja se näyttää huonokuntoiselta tai sen pohjaratkaisu ei miellytä, on asia usein ratkaistavissa. Lähes kaikki tilat ovat muokattavissa tai ainakin ehostettavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Usein pelkkä pintaremontti tekee tilalle ihmeitä.

Vuokrattavat toimitilat Tampere

Tampere on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki, joka tunnetaan vahvasta teollisuus- ja teknologiaklusteristaan. Tämä näkyy myös toimitilojen tarjonnassa, sillä Tampereella on monipuolisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

 

Tampereen vuokrattavat toimisto- ja liiketilat

 

Toimistotilojen kysyntä Tampereella on kasvanut viime vuosina huomattavasti. Kaupungissa onkin runsaasti uusia toimitiloja rakenteilla ja suunnitteilla.

 

Tampereen keskusta-alueella sijaitsevat perinteiset liikekiinteistöt tarjoavat laajan valikoiman toimistotiloja pienille ja keskisuurille yrityksille. Näistä kiinteistöistä löytää niin moderneja avokonttoreita kuin perinteisiä huonetoimistojakin.

 

Finlaysonin tunnelmallinen tehdasalue tarjoaa myös erinomaisen sijainnin kaiken kokoisille yrityksille. Finlaysonin alue on vilkas työskentely-ympäristö, jossa toimii noin 100 yritystä. Lisäksi alueella on monipuoliset lounasravintolavaihtoehdot ja erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Alueella yhdistyvät modernit toimitilat ja teollisuushistorian hienot yksityiskohdat. Osassa toimistotiloja on upeat koskinäkymät.

 

Toimistotiloja löytyy runsaasti myös keskustan ruuhkien ulkopuolelta. Esimerkiksi lähellä Tampereen yliopistollista sairaalaa sijaitsee Kauppi, josta löytyy paljon esimerkiksi laboratoriotiloiksi tai terveydenhuoltoalan toimijoille soveltuvia toimistotiloja. Alueelta löytyy myös moderneja toimistotiloja sekä monipuolisia yritystoimintaa tukevia palveluja. Hervannan alueella on oma vilkas toimistoalueensa, jossa on tarjolla tiloja eri kokoisille yrityksille monenlaisiin tarpeisiin. Uusi raitioyhteys on parantanut kulkuyhteyksiä Kaupin, Hervannan ja keskustan välillä.

 

Yritysten käyttöön tarkoitettujen coworking-tilojen suosio kasvaa myös Tampereella. Coworking-tilat ovat erityisen suosittuja freelancereiden ja pienyritysten keskuudessa, sillä ne tarjoavat mahdollisuuden verkostoitumiseen sekä edulliseen työskentelyyn jakamalla tilojen kustannukset muiden kanssa. Coworking-tiloissa usein myös vuokrasopimukset ovat joustavampia kuin perinteisissä toimistotiloissa. Esimerkkinä modernista Tampereella toimivasta coworking-konseptista on MOW, joka sijaitsee Ratinassa. Alueelta löytyy erilaisia työpisteitä, kokoustiloja sekä lounge-alueita rentoutumiseen ja verkostoitumiseen

 

Technopolis Yliopistonrinne on myös suosittu toimitilakiinteistö, joka sijaitsee Tampereen yliopiston läheisyydessä ja tarjoaa monipuolisia toimistotiloja eri tarpeisiin. Tilasta löytyy niin avokonttoreita kuin huoneellisiakin toimistoja sekä modernit kokoustilat ja monipuoliset palvelut yritystoiminnan tueksi.

 

Hervannassa Hermiankadulla on suuri yrityspuisto, Tampereen länsipuolella. Puistosta löytyy yli 200 yritystä ja monipuolisia toimistotiloja eri tarpeisiin. Alueen toimistokiinteistöistä löytyy monipuoliset palvelut sekä lukuisia lounasravintoloita.

 

Vuokrattavia liiketiloja on tarjolla etenkin keskustan alueella Hämeenkadun varrella, Koskikeskuksessa, Tullintorilla ja Ratinan kauppakeskuksessa. Myös Finlaysonin alueella on ajoittain vapaita showroom- ja myymälätiloja. Keskusta-alueelta vapautuu ajoittain myös kivijalkaliiketiloja asuin- ja toimitilakiinteistöjen katutasoista.

 

Kauppakeskus Tullintorin mittava sisätilaremontti valmistui vuonna 2022. Kauppakeskuksen tiloista tuli remontin myötä avaria, valoisia ja moderneja. Liikkeiden frontit ja valaistukset uusittiin ja sisätiloihin tuli uusia kulkuväyliä. Tullintori keskittyy palvelemaan alueen asukkaita, työntekijöitä ja ohikulkijoita entistä monipuolisemmalla palvelutarjonnallaan. Palvelu- ja liiketarjonnassa korostuvat nopean ostamisen palvelut, erikoisliikkeet ja ohikulkevia työmatkailijoita palvelevat myymälät, liikkeet ja ravintolat. Alue kehittyy voimakkaasti ja asiakasmäärien odotetaan kasvavan. Tullintorilta on mahdollista vuokrata erikokoisia toimisto- ja liiketiloja.

 

Vapaat varasto- ja tuotantotilat

 

Varasto-, logistiikka- ja tuotantotilaa on tarjolla hyvin ja suosituimpiin alueisiin lukeutuvat mm. Sarankulma, Lakalaiva, Nekala ja tietenkin Pirkkalan alue.

 

Keskustaa lähimmät vapaat tuotanto- ja varastotilat sijaitsevat Tampereen Messukylän teollisuusalueella, joka sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä keskustasta. Yhteydet valtaväylille ovat erinomaiset. Messukylässä sijaitseva teollisuuskiinteistö Castrulli koostuu isosta teollisuuskiinteistöstä sekä useammasta pienemmästä rakennuksesta ja katoksesta. Kiinteistössä on vuokrattavissa niin tuotanto-, teollisuus, varasto- kuin toimistotilaakin. Kiinteistön pihalla on pysäköintitilaa ja kiinteistössä on myös lounasravintola. Tampereen keskustan palvelut ovat muutaman kilometrin päässä.

 

Hyvän sijainnin tarjoaa voimakkaasti kehittyvä Pirkkalan alue, jossa esimerkiksi lentokentän läheisyydessä, Jasperintiellä, on vuokrattavana moderneja tuotanto- ja varastotiloja. Tilat joustavat vuokralaisen tarpeen mukaan, ja ne soveltuvat myös näyttely- tai myymälätiloiksi.

 

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Tampereelta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.