Toimitilat Tampere

Etsitkö uusia toimitiloja Tampereelta? Etsi yrityksellesi sopivin vaihtoehto hakukoneellamme tai ota meihin yhteyttä, niin etsimme tilat puolestasi täysin ilmaiseksi.

 

Mitä me oikeastaan teemme?

Ensin kartoitamme toimitilatarpeenne mahdollisimman tarkasti, jonka jälkeen etsimme teille kriteerejänne parhaiten vastaavat kohteet. Tämän jälkeen on vuorossa kohdekierros, jossa käymme yhdessä katsomassa teille potentiaaliset toimitilat. Usein tilatarve tarkentuu vielä ensimmäisen kierroksen jälkeen, jonka jälkeen kartoitetaan lisää vaihtoehtoja. Kun sopiva tila löytyy, alkavat sopimusneuvottelut, jossa keskustellaan mm. toimitilaa koskevista muutostöistä ja vuokrasopimuksen pituudesta. Kun sopimus on kumpaakin osapuolta miellyttävä, on jäljellä sopimuksen allekirjoitus. Autamme tilanhakijoita vuokrasopimusneuvotteluissa aina tarpeen mukaan.

 

Tilanhaussa on hyvä muistaa se, että jos jokin tila on sijainniltaan erinomainen juuri teidän yrityksellenne, ja se näyttää huonokuntoiselta tai sen pohjaratkaisu ei miellytä, on asia usein ratkaistavissa. Lähes kaikki tilat ovat muokattavissa tai ainakin ehostettavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Usein pelkkä pintaremontti tekee tilalle ihmeitä.

Toimisto- ja liiketilatarjonta

 

Tampere on yksi Suomen suurimmista kaupungeista. Se kehittyy ja kasvaa koko ajan. Alueen toimistotilat keskittyvät pääosin keskustaan ja sen läheisyyteen. Tarjolla on niin vanhaa kuin uuttakin toimistotilaa. Uusimpana toimistokiinteistönä alueelle on valmistunut Technopoliksen Asemakeskus ja lisää on tulossa, kun Ratinan kauppakeskuksen yhteyteen valmistuu oma toimistotorninsa.

 

Finlaysonin tunnelmallinen tehdasalue tarjoaa myös erinomaisen sijainnin kaiken kokoisille yrityksille. Finlaysonin alue on vilkas työskentely-ympäristö, jossa toimii noin 100 yritystä. Lisäksi alueella on monipuoliset lounasravintolavaihtoehdot ja erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Alueella yhdistyvät modernit toimitilat ja teollisuushistorian hienot yksityiskohdat. Osassa toimistotiloja on upeat koskinäkymät.

 

Toimistotiloja löytyy runsaasti myös keskustan ruuhkien ulkopuolelta. Esimerkiksi lähellä Tampereen yliopistollista sairaalaa sijaitsee Kauppi, josta löytyy paljon esimerkiksi laboratoriotiloiksi tai terveydenhuoltoalan toimijoille soveltuvia toimistotiloja. Alueelta löytyy myös moderneja toimistotiloja sekä monipuolisia yritystoimintaa tukevia palveluja. Hervannan alueella on oma vilkas toimistoalueensa, jossa on tarjolla tiloja eri kokoisille yrityksille monenlaisiin tarpeisiin. Tuleva raitioyhteys parantaa kulkuyhteyksiä Kaupin, Hervannan ja keskustan välillä.

Vuokrattavia iiketiloja on tarjolla etenkin keskustan alueella Hämeenkadun varrella, Koskikeskuksessa, Tullintorilla ja Ratinan kauppakeskuksessa. Myös Finlaysonin alueella on ajoittain vapaita showroom- ja myymälätiloja.

 

 

Vapaat varasto- ja tuotantotilat

 

Varasto-, logistiikka- ja tuotantotilaa on tarjolla hyvin ja suosituimpiin alueisiin lukeutuvat mm. Sarankulma, Lakalaiva, Nekala ja tietenkin Pirkkalan alue.

 

Keskustaa lähimmät vapaat tuotanto- ja varastotilat sijaitsevat Tampereen messukylän teollisuusalueella, joka sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä keskustasta. Yhteydet valtaväylille ovat erinomaiset.

 

Hyvän sijainnin tarjoaa voimakkaasti kehittyvä Pirkkalan alue, jossa esimerkiksi lentokentän läheisyydessä Jasperintiellä on vuokrattavana moderneja tuotanto- ja varastotiloja. Tilat joustavat vuokralaisen tarpeen mukaan, ja ne soveltuvat myös näyttely- tai myymälätiloiksi.

 

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.