Toimitilat Oulu

Toimisto- ja liiketilat Oulu

 

Oulussa on paljon hyviä toimistokiinteistöjä esimerkiksi keskustan alueella, Linnanmaassa, Peltolassa ja Välivainiossa. Oulun keskusta tarjoaa yrityksille erinomaisen sijainnin kaikkien palvelujen välittömässä läheisyydessä. Esimerkiksi keskustan kauppakeskus Valkeasta löytyy hyvä valikoima liikkeitä ja lounasravintoloita. Technopoliksen ydinkeskustan kiinteistö tarjoaa vuokralaisilleen joustavat toimitilat ja kattavat yritystoimintaa tukevat palvelut. Kiinteistö on alueella kovin kysytty, ja siksi vapaita tiloja ei aina ole tarjolla. Vaihtuvuutta kuitenkin tapahtuu, joten vapaita toimitiloja kannattaa aina tiedustella.

 

Oulun Linnanmaa sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Oulun keskustasta. Linnanmaassa toimii mm. Oulun yliopisto, kasvitieteellinen puutarha ja Oulun ylioppilaskylä. Linnanmaa on voimakkaasti teknologiaan keskittynyt alue, mm. Technopoliksen Teknologiakylä sijaitsee siellä. Teknologiakylässä on useita tutkimus- ja tuotantolaitoksia, ja alueella toimii noin kaksisataa yritystä. Vuokrattavat toimitilat soveltuvat monenlaisen yrityksen tarpeisiin ja tilakokoja löytyy niin pienemmille kuin suuremmillekin yrityksille.

Oulun vuokrattavia liiketiloja löytyy mm. keskustan alueelta, Vasaraperästä, Hiltusenperän alueelta ja Limingantullista. Keskustassa vuokrattavia liiketiloja löytyy esimerkiksi Kirkkokadun, Kansankadun, Hallituskadun ja Limingantien varrelta. Tilakokoja löytyy sekä pienille toimijoille että suurillekin liikkeille.

 

Oulun varasto- ja tuotantotilat

 

Vuokrattavia varasto- ja tuotantotiloja Oulusta löytyy esimerkiksi Takalaanilan teollisuusalueelta, joka sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Oulun keskustasta. Alueelta on lyhyt ajomatka valtateille 4, 20 ja 22. Vuokrattavia teollisuustiloja löytyy myös Limingantullista, Peltolasta, Ruskonselän alueelta ja Vasaraperän alueelta.

 

Mikäli et löydä sivuiltamme heti sopivaa tilaa, ota meihin yhteyttä. Teemme kartoituksen puolestasi ja järjestämme kohteisiin näytöt.

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.