Toimitilat Oulu

Oulun vuokrattavat toimitilat

Oulu on Pohjois-Suomen suurin kaupunki, joka tunnetaan erityisesti teknologian ja innovaatioiden keskuksena. Kaupungissa on myös vilkas tapahtumakulttuuri ja monipuoliset mahdollisuudet niin liiketoiminnalle kuin vapaa-ajallekin. Oulu on yksi Suomen nopeimmin kasvavista kaupungeista, mikä tarjoaa yrityksille loistavat mahdollisuudet laajentua ja kehittää toimintaansa. Lisäksi Oulussa toimii useita kansainvälisiä yrityksiä, jotka ovat luoneet alueelle vahvan osaamiskeskuksen.

 

Oulu tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia toimitilojen vuokraamiseen niin liiketoiminnan kuin vapaa-ajan tarkoituksiin. Kaupungin vahva talouskasvu, aktiivinen tapahtumakulttuuri ja monipuolinen liiketoimintaympäristö tekevät siitä houkuttelevan paikan niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin yritysten toiminnalle. Kaikki Oulun vuokrattavat toimitilat löydät täältä.

 

Toimisto- ja liiketilat Oulussa

 

Oulun toimistot ovat viime vuosina kehittyneet huomattavasti. Tyylikkäät sisätilat ja modernit ratkaisut ovat yleistyneet, kun yritykset haluavat tarjota työntekijöilleen parempia työskentelyolosuhteita ja houkutella uusia osaajia.

 

Trendinä onkin ollut avoimempien tilojen käyttöönotto, jossa perinteiset erilliset huoneet on korvattu monitoimitiloilla. Näin esimerkiksi tiimityöskentely on helpompaa ja sisäinen viestintä paranee.

 

Oulussa on paljon hyviä toimistokiinteistöjä esimerkiksi keskustan alueella, Linnanmaassa, Peltolassa ja Välivainiossa. Oulun keskusta tarjoaa yrityksille erinomaisen sijainnin monipuolisten palvelujen välittömässä läheisyydessä. Esimerkiksi keskustan kauppakeskus Valkeasta löytyy hyvä valikoima liikkeitä ja lounasravintoloita.

Technopoliksen ydinkeskustassa sijaitseva kiinteistö tarjoaa vuokralaisilleen joustavat toimistotilat ja kattavat yritystoimintaa tukevat palvelut. Kiinteistö on alueella kovin kysytty, ja siksi vapaita toimistotiloja ei aina ole tarjolla. Vaihtuvuutta kuitenkin tapahtuu, joten vapaita toimitiloja kannattaa aina tiedustella.

 

Oulun Linnanmaa sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Oulun keskustasta. Linnanmaassa toimii mm. Oulun yliopisto, kasvitieteellinen puutarha ja Oulun ylioppilaskylä. Linnanmaa on voimakkaasti teknologiaan keskittynyt alue, mm. Technopoliksen Teknologiakylä sijaitsee siellä. Teknologiakylässä on useita tutkimus- ja tuotantolaitoksia, ja alueella toimii noin kaksisataa yritystä. Vuokrattavat toimitilat soveltuvat monenlaisen yrityksen tarpeisiin ja tilakokoja löytyy niin pienemmille kuin suuremmillekin yrityksille.

 

Oulun vuokrattavia liiketiloja löytyy mm. keskustan alueelta, Vasaraperästä, Hiltusenperän alueelta ja Limingantullista. Keskustassa vuokrattavia liiketiloja löytyy esimerkiksi Kirkkokadun, Kansankadun, Hallituskadun ja Limingantien varrelta. Tilakokoja löytyy sekä pienille toimijoille että suurillekin liikkeille.

 

Oulun varasto- ja tuotantotilat

 

Vuokrattavia varasto- ja tuotantotiloja Oulusta löytyy esimerkiksi Takalaanilan teollisuusalueelta, joka sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Oulun keskustasta. Alueelta on lyhyt ajomatka valtateille 4, 20 ja 22. Vuokrattavia teollisuustiloja löytyy myös Limingantullista, Peltolasta, Ruskonselän alueelta ja Vasaraperän alueelta.

 

Mikäli et löydä sivuiltamme heti sopivaa tilaa, ota meihin yhteyttä. Teemme kartoituksen puolestasi ja järjestämme kohteisiin näytöt. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Oulusta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.