Toimitilat Oulu

Kaikki Oulun vapaat toimitilat löydät yhdestä paikasta. Voit etsiä hakukoneellamme juuri sinun yrityksellesi sopivat vuokrattavat tai myytävät toimitilat Oulun seudulta tai ottaa meihin yhteyttä ja hoidamme kartoituksen puolestasi.

 

Miten vuokrausprosessi etenee?

 

 • prosessi alkaa yrityksesi toimitilatarpeiden kartoituksella
 • etsimme kriteereihin sopivat toimitilavaihtoehdot
 • järjestämme kiinnostavimpiin kohteisiin näyttökierroksen
 • tilatarvetta mahdollisesti vielä tarkastellaan ja tarkennetaan
 • kun sopiva tila löytyy, alkavat sopimusneuvottelut, joissa käsitellään esimerkiksi:
  • toimitilan remontoinnin tarve ja tilamuutokset
  • vuokrasopimuksen pituus
  • vuokran määrä
 • vuokrasopimuksen allekirjoitus

 

Useimmissa tapauksissa toimitiloja joudutaan remontoimaan yrityksen tarpeisiin sopivaksi. Ainakin pintaremontti on usein paikallaan. Kiinteistöjen omistajat usein jättävät tilat remontoimatta edellisen vuokralaisen jäljiltä, jolloin uudelle vuokralaiselle voidaan toteuttaa juuri heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut. Siksi moni tila saattaa näyttää huonokuntoiselta. Tilojen etsintään kannattaa siis lähteä avoimin mielin. Olemme apunasi koko prosessin ajan aina kartoituksesta vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen asti.

Toimisto- ja liiketilat Oulu

 

Oulussa on paljon hyviä toimistokiinteistöjä esimerkiksi keskustan alueella, Linnanmaassa, Peltolassa ja Välivainiossa. Oulun keskusta tarjoaa yrityksille erinomaisen sijainnin kaikkien palvelujen välittömässä läheisyydessä. Esimerkiksi keskustan kauppakeskus Valkeasta löytyy hyvä valikoima liikkeitä ja lounasravintoloita. Technopoliksen ydinkeskustan kiinteistö tarjoaa vuokralaisilleen joustavat toimitilat ja kattavat yritystoimintaa tukevat palvelut. Kiinteistö on alueella kovin kysytty, ja siksi vapaita tiloja ei aina ole tarjolla. Vaihtuvuutta kuitenkin tapahtuu, joten vapaita toimitiloja kannattaa aina tiedustella.

 

Oulun Linnanmaa sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Oulun keskustasta. Linnanmaassa toimii mm. Oulun yliopisto, kasvitieteellinen puutarha ja Oulun ylioppilaskylä. Linnanmaa on voimakkaasti teknologiaan keskittynyt alue, mm. Technopoliksen Teknologiakylä sijaitsee siellä. Teknologiakylässä on useita tutkimus- ja tuotantolaitoksia, ja alueella toimii noin kaksisataa yritystä. Vuokrattavat toimitilat soveltuvat monenlaisen yrityksen tarpeisiin ja tilakokoja löytyy niin pienemmille kuin suuremmillekin yrityksille.

Oulun vuokrattavia liiketiloja löytyy mm. keskustan alueelta, Vasaraperästä, Hiltusenperän alueelta ja Limingantullista. Keskustassa vuokrattavia liiketiloja löytyy esimerkiksi Kirkkokadun, Kansankadun, Hallituskadun ja Limingantien varrelta. Tilakokoja löytyy sekä pienille toimijoille että suurillekin liikkeille.

 

Oulun varasto- ja tuotantotilat

 

Vuokrattavia varasto- ja tuotantotiloja Oulusta löytyy esimerkiksi Takalaanilan teollisuusalueelta, joka sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Oulun keskustasta. Alueelta on lyhyt ajomatka valtateille 4, 20 ja 22. Vuokrattavia teollisuustiloja löytyy myös Limingantullista, Peltolasta, Ruskonselän alueelta ja Vasaraperän alueelta.

 

Mikäli et löydä sivuiltamme heti sopivaa tilaa, ota meihin yhteyttä. Teemme kartoituksen puolestasi ja järjestämme kohteisiin näytöt.

Toimitilat Oulu – kysy lisää vapaista toimitiloista!

 

Yhteydenottopyyntö

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.