Toimitilat Lahti

Tarvitseeko yrityksesi uudet toimistotilat Lahdesta? Etsi sopivin toimitila hakukoneellamme tai ota meihin yhteyttä ja hoidamme kaiken puolestasi.

 

Miten yhteistyö kanssamme toimii?

 

  • kartoitamme yrityksenne toimitilatarpeen
  • kokoamme teille listan kriteereihinne sopivista markkinoilla olevista vaihtoehdoista
  • järjestämme tilojen katselmuskierroksen tai useampia kierroksia tarpeen mukaan
  • olemme apunanne vuokrasopimusneuvotteluissa aina sopimuksen allekirjoittamiseen asti

 

Tilanhaussa on hyvä muistaa myös se, että jos jokin tila on sijainniltaan erinomainen juuri teidän yrityksellenne, mutta se näyttää huonokuntoiselta tai pohjaratkaisu ei ole sopiva, on asia usein ratkaistavissa. Lähes kaikki tilat ovat muokattavissa tai ainakin ehostettavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Tilan remontointiin kuluu kuitenkin yleensä useampi kuukausi aikaa riippuen remontin laajuudesta. Tämä kannattaa huomioida aikatauluja suunniteltaessa.

Toimisto- ja liiketilat Lahti 

 

Lahti on Päijät-Hämeen maakuntakeskus, joka sijaitsee Vesijärven etelärannalla, Päijät-Hämeen maakunnassa.  Lahti kuuluu käytännössä Helsingin metropolialueeseen,  koska pääkaupunkiseudun kasvu säteilee hyvin Lahteen. Lahti ja sen seutu tarjoavat logistisesti erinomaisen sijaintipaikan Etelä-Suomessa, muun muassa Lahti-Helsinki- moottoritien ja Lahden oikorata- liikenteen ansiosta. 

 

Lahden toimitilatarjonta keskittyy pääosin keskustaan ja sen läheisyyteen. Tarjolla on monipuolisesti erilaisia toimisto- ja liiketiloja yrityksen jokaiseen tarpeeseen.  

 

Lahden keskustan alue tarjoaa yrityksille loistavan sijainnin monipuolisten palveluiden ääreltä. Muun muassa Aleksanterinkadulta ja Vesijärvenkadulta on vuokrattavissa laadukkaita toimisto- ja liiketiloja, aivan kauppakeskus Trion välittömästä läheisyydestä.  Trio on Lahden keskustan monipuolisin kauppakeskus ja vilkas kohtaamispaikka. Triossa on runsaasti pukeutumiseen, kauneuteen ja terveyteen keskittyneitä toimijoita. Lisäksi kauppakeskuksessa on hyvät päivittäistavarapalvelut, urheiluliikkeitä sekä monipuoliset kahvila- ja ravintolapalvelut. 

 

 

Renkomäki sijaitsee muutaman kilometrin päässä Lahden keskustasta.  Alue on suosittu liikepaikka, ja alueella toimii mm. paljon erilaisia lounasravintoloita. Sijainnillisesti paikka on erinomainen, 4-tie vieressä mahdollistaa helpon saavuttamisen, keskustan alueen palvelut ovat aivan lähellä ja alueella on monipuolisesti eri alojen toimijoita.  

 

Lahden varasto- ja tuotantotilat 

 

Vuokrattavia varasto- ja tuotantotiloja löytyy muun muassa Pekanmäestä, Lahden keskustan välittömästä läheisyydestä. Pekanmäessä sijaitsevasta varasto- ja logistiikkaterminaali Lahden Linkistä on tarjolla varastointiin ja logistiikkatiloiksi soveltuvia tiloja, jotka ovat muunneltavissa isommankin yrityksen tarpeiden mukaan. Väinämöisentiellä Kiveriöstä on vuokrattavissa suuresta varastokiinteistöstä monipuolisesti varastotilaa yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin.  Vuokrattavia teollisuustiloja löytyy lisäksi Kujalan, Renkomäen sekä Lahden keskustan alueilta.  Lahden teollisuuskiinteistöt sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, lähellä nelostietä ja valtatie 12:n varrella. 

 

Mikäli et löydä sivuiltamme heti sopivaa tilaa, ota meihin yhteyttä. Teemme kartoituksen puolestasi ja järjestämme kohteisiin näytöt. 

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.