Toimitilat Turku

Turun toimisto– ja liiketilatarjonta 

 

Turku on yksi Suomen suurimmista kaupungeista ja merkittävä kaupallinen satamakaupunki. Turku on yksi Suomen teollisuuden tärkeimmistä tuotantokeskittymistä ja kehitys on voimakkaassa kasvussa koko ajan. Toimitilatarjonta keskittyy pääosin keskustan alueelle ja sen läheisyyteen. 

 

Historiallisessa Julinian kiinteistössä, aivan Turun ydinkeskustassaon tarjolla erikokoisia ja upean persoonallisia toimistotiloja. Kiinteistöläheisyydessä sijaitsee Aurajoki ja kaikki keskustan monipuoliset palvelut ovat käden ulottuvilla.  

 

Toimistotilaa löytyy myös läheltä keskustaa, esimerkiksi LänsirannastaLausteelta ja Iso-Heikkilästä. Länsirannassa sijaitseva Kaakelinna sijaitsee helposti saavutettavalla Turun keskustan alueella Kakolanmäen ja Aurajoen välissä.  Iso-Heikkilässä on myös paljon modernia toimistotilaaAlueella on paljon teollisuus- ja toimistokiinteistöjä ja julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät. Lähietäisyydellä on julkisen liikenteen pysäkiterilaisia lounasravintoloita ja päivittäistavarakauppoja. 

 

Vuokrattavia liiketiloja on tarjolla monipuolisesti eri alueilta. Modernia liiketilaa on tarjolla muun muassa suositusta yrityskeskittymästä Kupittaan kolmiosta, joka muodostuu tällä hetkellä Intelligate I ja Intelligate II- kiinteistöistä. Alue tunnetaan vahvasti terveydenhuolto-, IT- ja finanssialan toimipaikkana. 

 

Turun vuokrattavat varasto- ja tuotantotilat 

 

Keskustaa lähimmät vapaat varasto-, logistiikka- ja tuotantotilat sijaitsevat muun muassa Lausteen ja Muhkurin alueillaFiskarsinkadulla Lausteella, on vuokrattavissa tehokasta varasto-, logistiikka- ja tuotantotilaa. Alue on helposti saavutettavissa Helsingin valtatietä pitkin ja kaikki Turun keskustan monipuoliset palvelut ovat vain muutaman kilometrin päässä. 

 

Turku tarjoaa erinomaisen sijainnin logistiikka-alan toimijoille.  Turun satama, sataman rautatieyhteys sekä valtatiet 1, 9 ja 10 tarjoavat erinomaiset yhteydet eri puolille Suomea ja Eurooppaa. 

 

Mikäli et löydä sivuiltamme heti sopivaa tilaa, ota meihin yhteyttä. Teemme kartoituksen puolestasi ja järjestämme kohteisiin näytöt. 

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.