Toimitilat Turku

Etsittekö uusia toimitiloja Turusta? Yhdellä yhteydenotolla saat meiltä kaikki alueen vapaat ja vapautuvat toimitilavaihtoehdot. 

 

Mitä me oikeastaan teemme? 

 

Toimitilojen etsintäprosessi alkaa aina toimitilatarpeen kartoittamisella. Kartoituksen jälkeen etsimme yrityksenne tarpeisiin parhaiten vastaavat toimitilavaihtoehdot, ja sovimme niihin tutustumiskäynnit omistajien kanssa. Usein vasta ensimmäisen kohdekierroksen jälkeen tarpeet tarkentuvat ja kartoitamme teille lisää vaihtoehtoja. Kun sopiva tila vihdoin löytyy, alkavat vuokrasopimusneuvottelut tilanomistajien kanssa.

 

Vuokrasopimusneuvotteluihin kuuluvat muun muassa vuokran määrä, sopimuksen pituus, muutostyöt ja muut sopimuksen ehdot. Olemme vuokralaisen apuna ja tukena myös neuvotteluvaiheessa tarvittaessa. 

 

Kun etsii uusia toimitiloja, on hyvä muistaa, että tiloja usein remontoidaan vuokralaisen tarpeiden mukaan. Monet tilat näyttävät huonokuntoisilta tai ovat raakapinnoilla juuri sen vuoksi, että remontit toteutetaan vasta uutta vuokralaista varten. Monesti pelkkä pintaremontti tekee tiloille ihmeitä. Tilojen etsintä kannattaa aloittaa ajoissa juuri siksi, että tilojen remontoimiseen menee oma aikansa. Kannattaa myös selvittää hyvissä ajoin nykyisten toimitilojen vuokrasopimuksen irtisanomisaika. 

Turun toimisto– ja liiketilatarjonta 

 

Turku on yksi Suomen suurimmista kaupungeista ja merkittävä kaupallinen satamakaupunki. Turku on yksi Suomen teollisuuden tärkeimmistä tuotantokeskittymistä ja kehitys on voimakkaassa kasvussa koko ajan. Toimitilatarjonta keskittyy pääosin keskustan alueelle ja sen läheisyyteen. 

 

Historiallisessa Julinian kiinteistössä, aivan Turun ydinkeskustassaon tarjolla erikokoisia ja upean persoonallisia toimistotiloja. Kiinteistöläheisyydessä sijaitsee Aurajoki ja kaikki keskustan monipuoliset palvelut ovat käden ulottuvilla.  

 

Toimistotilaa löytyy myös läheltä keskustaa, esimerkiksi LänsirannastaLausteelta ja Iso-Heikkilästä. Länsirannassa sijaitseva Kaakelinna sijaitsee helposti saavutettavalla Turun keskustan alueella Kakolanmäen ja Aurajoen välissä.  Iso-Heikkilässä on myös paljon modernia toimistotilaaAlueella on paljon teollisuus- ja toimistokiinteistöjä ja julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät. Lähietäisyydellä on julkisen liikenteen pysäkiterilaisia lounasravintoloita ja päivittäistavarakauppoja. 

 

Vuokrattavia liiketiloja on tarjolla monipuolisesti eri alueilta. Modernia liiketilaa on tarjolla muun muassa suositusta yrityskeskittymästä Kupittaan kolmiosta, joka muodostuu tällä hetkellä Intelligate I ja Intelligate II- kiinteistöistä. Alue tunnetaan vahvasti terveydenhuolto-, IT- ja finanssialan toimipaikkana. 

 

Turun vuokrattavat varasto- ja tuotantotilat 

 

Keskustaa lähimmät vapaat varasto-, logistiikka- ja tuotantotilat sijaitsevat muun muassa Lausteen ja Muhkurin alueillaFiskarsinkadulla Lausteella, on vuokrattavissa tehokasta varasto-, logistiikka- ja tuotantotilaa. Alue on helposti saavutettavissa Helsingin valtatietä pitkin ja kaikki Turun keskustan monipuoliset palvelut ovat vain muutaman kilometrin päässä. 

 

Turku tarjoaa erinomaisen sijainnin logistiikka-alan toimijoille.  Turun satama, sataman rautatieyhteys sekä valtatiet 1, 9 ja 10 tarjoavat erinomaiset yhteydet eri puolille Suomea ja Eurooppaa. 

 

Mikäli et löydä sivuiltamme heti sopivaa tilaa, ota meihin yhteyttä. Teemme kartoituksen puolestasi ja järjestämme kohteisiin näytöt. 

Toimitilat Turku – kysy Turun vapaita toimitiloja!

 

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.