Toimitilat Turku

Vuokrattavat toimitilat Turussa

Turku on Suomen vanhin kaupunki ja se on tunnettu monista historiallisista nähtävyyksistään. Kaupungin toimitilatarjonta ei kuitenkaan ole jäänyt menneisyyteen kiinni, vaan Turussa on nykyään paljon moderneja ja viihtyisiä työtiloja erilaisille yrityksille. Toimitilatarjonta keskittyy pääosin keskustan alueelle ja sen läheisyyteen. 

 

Turun toimisto– ja liiketilatarjonta 

 

Yksi suosituimmista toimistoalueista Turussa on Skanssi. Skanssin alueella sijaitsee useita liikekeskuksia, joissa on vuokrattavissa erikokoisia toimitiloja. Alueelta löytyy myös monipuolinen valikoima ravintoloita ja muita palveluita, mikä tekee siitä houkuttelevan paikan niin työntekijöille kuin asiakkaillekin.

 

Toinen suosittu alue toimistoille Turussa on Kupittaa. Kupittaalla sijaitsee muun muassa Turun yliopiston kampus sekä Science Park-teknologiakeskus, joka tarjoaa yrityksille innovatiivisia tiloja ja mahdollisuuden verkostoitua muiden teknologia-alan yritysten kanssa.

 

Turun keskustassa sijaitsevat toimistot ovat myös suosittuja etenkin niiden helpon saavutettavuuden takia. Useat bussi- ja junayhteydet kulkevat keskustan läpi, mikä tekee siitä kätevän paikan niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. Keskustassa sijaitsee myös paljon ravintoloita ja muita palveluita, jotka ovat kätevästi lähellä toimistoja.

 

Toimistotilaa löytyy myös läheltä keskustaa, esimerkiksi LänsirannastaLausteelta ja Iso-Heikkilästä. Länsirannassa sijaitseva Kaakelinna sijaitsee helposti saavutettavalla Turun keskustan alueella Kakolanmäen ja Aurajoen välissä.  Iso-Heikkilässä on myös paljon modernia toimistotilaaAlueella on paljon teollisuus- ja toimistokiinteistöjä ja julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät. Lähietäisyydellä on julkisen liikenteen pysäkiterilaisia lounasravintoloita ja päivittäistavarakauppoja. 

 

Turussa on myös tarjolla erilaisia coworking-tiloja, joissa yksittäiset työntekijät tai pienet yritykset voivat vuokrata tilaa joustavasti. Coworking-tiloissa on usein tarjolla monipuolisia palveluita, kuten kokoushuoneita ja kahviloita, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon monille.

 

Vuokrattavia liiketiloja on tarjolla monipuolisesti eri alueilta. Modernia liiketilaa on tarjolla muun muassa suositusta yrityskeskittymästä Kupittaan kolmiosta, joka muodostuu tällä hetkellä Intelligate I ja Intelligate II- kiinteistöistä. Alue tunnetaan vahvasti terveydenhuolto-, IT- ja finanssialan toimipaikkana. 

 

Turun vuokrattavat varasto- ja tuotantotilat 

 

Turun keskustaa lähimmät vapaat varasto-, logistiikka- ja tuotantotilat sijaitsevat muun muassa Lausteen ja Muhkurin alueillaFiskarsinkadulla Lausteella, on vuokrattavissa tehokasta varasto-, logistiikka- ja tuotantotilaa. Alue on helposti saavutettavissa Helsingin valtatietä pitkin ja kaikki Turun keskustan monipuoliset palvelut ovat vain muutaman kilometrin päässä. 

 

Turku tarjoaa erinomaisen sijainnin logistiikka-alan toimijoille.  Turun satama, sataman rautatieyhteys sekä valtatiet 1, 9 ja 10 tarjoavat erinomaiset yhteydet eri puolille Suomea ja Eurooppaa. 

 

Mikäli et löydä sivuiltamme heti sopivaa tilaa, ota meihin yhteyttä. Teemme kartoituksen puolestasi ja järjestämme kohteisiin näytöt. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Turusta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.