Toimitilat Vantaa

Toimitilat Vantaa

Kun haluat yrityksellesi toimitilat Vantaalta, etsi sopivat tilat hakukoneestamme tai ota meihin yhteyttä. Me hoidamme puolestasi koko tilanetsintäprosessin alueelta Vantaa.

Kuinka toimitilaprosessi etenee?

  • asiakkaan toimitilatarpeiden kartoittaminen puhelimitse tai kasvotusten
  • tilalistaus markkinoilla olevista ja asiakkaan kriteerien mukaisista toimitiloista
  • kiinnostavimpien vaihtoehtojen katselmuskierros
  • muutostyö- ja vuokrasopimusneuvottelut
  • vuokrasopimuksen allekirjoitus

 

Tilanhaussa on hyvä muistaa myös se, että jos jokin tila on sijainniltaan erinomainen juuri teidän yrityksellenne ja se näyttää huonokuntoiselta tai senhetkiset tilaratkaisut eivät miellytä, on asia usein ratkaistavissa. Lähes kaikki tilat ovat muokattavissa tai ainakin ehostettavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan.

 

Toimitilat Vantaalla

Vantaa ja sen toimitilatarjonta keskittyy pääosin Kehä III:n, Tuusulanväylän, Lahdentien tai Hämeenlinnanväylän varrelle ja näiden lähialueille. Tarjolla on monentasoisia toimisto-, liike- ja myymälätiloja sekä varasto-, logistiikka- ja tuotantotiloja. Me Bureaulla pystymme vastaamaan toimitilatarpeeseesi, sillä meillä on välityksessä kaikkien suurien ja pienempienkin omistajien tilat. Pystymme siis tarjoamaan teille yhdellä yhteydenotolla kaikki teidän tarpeisiinne sopivat toimitilat Vantaan alueella.

 

Toimistotilat Vantaa

Vantaan suurimmat toimistotilojen keskittymät sijaitsevat Aviapoliksessa ja sen lähiympäristössä, Vantaa Tikkurilassa, Myyrmäessä ja Tammiston alueella. Aviapolis kehittyy ja kasvaa koko ajan. Sieltä on saatavilla vanhempaa, mutta silti nykyaikaisia toimistotiloja ja täysin uusiakin vaihtoehtoja.

Tikkurilan alueella on pääosin vanhempaa toimistokantaa, mutta jos haluat uutta toimistotilaa alueelta, löytyy juna-aseman ympäriltä muutama uusi kiinteistö. Myyrmäessä toimistokanta on suhteellisen vanhaa, mutta mm. Rajatorpantiellä, Myyrmannia vastapäätä sijaitseva Virtatalo herätetään uuteen eloon. Tiloista muokataan juuri vuokralaisen tarpeisiin soveltuvat toimitilat.

Logistiikka-, varasto- ja liiketilat Vantaalla

Vantaalla on paljon varasto-, logistiikka- ja tuotantotilaa, varsinkin Kehä III:n varrella ja pääteiden lähettyvillä. Kiinnostavin alue on selkeästi lentokentän ympäristö, johon lukeutuvat Viinikkala, Pakkala, Aviapolis ja Veromiehen alue. Muita vahvoja teollisuusalueita Vantaalla ovat Hakkila ja Petikon alue. Viinikkalasta ja Hakkilasta löytyy tiloja etenkin logistiikka-alan tarpeisiin. Pienempiä varasto- ja tuotantotilojen keskittymiä on myös Tammistossa, Kaivokselassa, Varistossa sekä Vihdintien varrella.

 

Vantaan liiketilatarjonta on keskittynyt pääosin kaupunkikeskuksiin. Ostoskeskuksia löytyy Myyrmäestä, Tikkurilasta ja Martinlaaksosta ja Pakkalasta. Isoja retail- keskittymiä puolestaan löytyy mm. Tammiston, Pakkalan, Variston, Petikon ja Porttipuiston alueelta. Pieniä katutason tiloja on markkinoilla välillä, useimmiten kerrostalojen kivijaloiss

Toimitilat Vantaa- kysy lisää vapaista toimitiloista!

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.