Toimitilat Helsinki

Etsitkö vapaita toimitiloja Helsingistä? Löydä yrityksellesi sopivin vaihtoehto hakukoneellamme tai ota meihin yhteyttä, niin etsimme tilat puolestasi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

 

Mitä me oikeastaan teemme?

 

Aloitamme toimitilatarpeenne kartoituksesta, jonka jälkeen etsimme teille kriteerejänne parhaiten vastaavat toimitilat haluamaltanne Helsingin alueelta. Tämän jälkeen on vuorossa kohdekierros, jossa käymme tutustumassa teitä kiinnostaneisiin kohteisiin. Kun sopiva tila on löytynyt, alkavat sopimusneuvottelut, jossa keskustellaan mm. toimitilaa koskevista muutostöistä ja vuokrasopimuksen pituudesta. Kun sopimus on kumpaakin osapuolta miellyttävä, on jäljellä sopimuksen allekirjoitus.

 

Tilan haussa on hyvä muistaa se, että jos jokin toimitila on sijainniltaan erinomainen juuri teidän yrityksellenne ja se näyttää huonokuntoiselta tai sen pohjaratkaisu ei miellytä, on asia usein ratkaistavissa. Lähes kaikki tilat ovat muokattavissa tai ainakin ehostettavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Usein pelkällä pintaremontilla saadaan ihmeitä aikaan. Uudemmissa kiinteistöissä myös mittavat pohjaratkaisun muutokset ovat usein mahdollisia. Helsingissä on runsaasti erilaisia toimitilavaihtoehtoja niin historiallisista arvokiinteistöistä kuin vasta rakennetuista uudiskohteistakin.

 

Vuokrattavat toimitilat Helsingissä

 

Olipa kyseessä pieni start-up tai suurempi yritys, sopivan toimitilan löytäminen voi olla haastavaa. Ennen kuin aloitat uusien toimitilojen etsinnän, on tärkeää määritellä yrityksesi tilatarpeet. Kuinka paljon tarvitset tilaa, minkälaisia erityispiirteitä tulevissa toimitiloissasi tulisi olla, mikä olisi ideaali sijainti yrityksellesi ja minkälainen on budjettisi. Toimitilojen hintoja vertaillessa on hyvä huomioida mitä kaikkea vuokraan sisältyy. Joissakin toimitiloissa vuokraan sisältyy esimerkiksi sähkö- ja vesimaksut, kun taas toisissa ne laskutetaan erikseen. Selvitä myös mahdolliset lisämaksut, kuten siivous- tai pysäköintikustannukset. Mahdollisen nykyisen toimitilasi vuokrasopimuksen irtisanomisaika on hyvä olla tiedossa, ennen kuin aloitat uusien toimitilojen kartoittamisen.

 

Helsingin vuokrattaviin toimitiloihin lukeutuvat toimistotilat, liike- ja myymälätilat sekä varasto-, logistiikka- ja tuotantotilat. Meillä on välityksessä kaikkien suurten omistajien vapaat ja vapautuvat toimitilat. Teemme yhteistyötä myös lukuisten pienten kiinteistönomistajien kanssa ja kasvatamme yhteistyöverkostoamme aktiivisesti koko ajan. Laajan verkoston avulla pystymme vastaamaan yrityksesi toimitilatarpeisiin ja tarjoamaan yhdellä yhteydenotolla kaikki yrityksesi kriteereihin sopivat vuokrattavat toimitilat Helsingistä. Toimimme koko Suomen laajuisesti, joten autamme mielellämme myös laajemmissa tilahauissa. Järjestämme tiloihin katselmuskierrokset ja neuvomme sopimusasioihin liittyvissä kysymyksissä. Olemme mukanasi aina tilojen kartoituksesta vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen asti.

 

Helsingin varasto- ja tuotantotilat

 

Helsingin alueen varasto- ja tuotantotilojen tarjonta on keskittynyt lännen puolella erityisesti Konalaan ja Pitäjänmäkeen, jossa varasto- ja tuotantotilojen yhteyteen on myös helposti saatavilla toimistotilaa. Konalan ja Pitäjänmäen alueet sijaitsevat logistisesti hyvällä paikalla, lähellä Vihdintietä ja kehäteitä. Itä-Helsingissä erityisesti pienempiä, alle 300m2 toimitiloja niin varastointiin kuin tuotannolliseen toimintaankin löytyy etenkin Herttoniemen ja Roihupellon alueilta. Logistiikkatilaa kaipaaville Vuosaari ja varsinkin sen satama-alue tarjoaa modernia ja siistiä varastotilaa vaativampiinkin tarpeisiin. Monesti varastotiloja tarvitaan myös toimistovuokrausten oheen. Useimmissa Helsingin toimistokiinteistöissäkin on vuokrattavaa varastotilaa talon toimistovuokralaisia varten.

 

Helsingin toimisto- ja liiketilat

 

Helsingin keskusta on yksi kysytyimmistä alueista toimistotiloja etsittäessä. Keskusta tarjoaa vilkkaan toimintaympäristön, jossa kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Keskustassa on tarjolla sekä vanhoja että modernisoituja tiloja upeissa arvokiinteistöissä, mutta myös uutta vastaavia toimistotiloja täysin peruskorjatuissa kiinteistöissä. Helsingissä on myös voimakkaasti kasvavia ja kehittyviä alueita, joista esimerkiksi Kalasatama ja Pasila ovat hyviä esimerkkejä. Voimakkaan rakentamisen johdosta alueista tulee vilkkaita asumisen ja työskentelyn keskuksia. Kalasataman REDI ja Pasilan Tripla ovat jo kasvattaneet alueiden arvoa ja kiinnostusta.

 

Hakaniemeä on voimakkaasti herätelty uudelleen eloon viime vuosina. Alueella on ollut vuosia hiljaisempaa kuin esimerkiksi lähellä sijaitsevassa Vallilassa. Hakaniemessä vanhoja toimistotiloja saneerataan ja modernisoidaan. Esimerkiksi Siltasaari 10 on erinomainen esimerkki täysin modernisoidusta toimistokiinteistöstä, joka tarjoaa upeita tiloja yritysten tarpeisiin.

 

Myös coworking-tilat ovat yleistyneet viime vuosina. Coworking-konseptit mahdollistavat pienen toimistotilan, tiimitilan tai työpisteen vuokraamisen yhteisöllisestä ympäristöstä ja usein myös joustavilla vuokrausehdoilla. Helsingissä on tarjolla useita pientoimistokonsepteja, ja ne tarjoavat myös suurille yrityksille joustotilaa esimerkiksi projektien ajaksi tai satelliittipisteiksi pääkonttoritilojen lisäksi.

 

Liiketiloja etsiville on Helsingissä tarjolla monenlaisia vaihtoehtoja. Vilkkaimmat asiakasvirrat tavoittaa keskustan kävelykatujen varsilta, joista parhaiden paikkojen saaminen on enemmän kuin haastavaa. Runsaat asiakasvirrat tavoittaa myös kauppakeskuksista, joita Helsingissä riittää. Hyviä liikepaikkoja on tarjolla myös pienemmiltä ostareilta, joissa on usein vahva paikallinen ostovoima. Pieniä kivijalkaliiketiloja on eri puolilla Helsinkiä, niin keskustan alueella kuin pienemmissäkin kaupunginosissa asuintalojen katutasoissa. Katutason pienet liiketilat Helsingissä menevät usein jo ennen kuin ne kerkeävät markkinoille, mutta tilannetta kannattaa aina tiedustella.

 

Mikäli etsit yrityksellesi uusia toimitiloja Helsingistä, voit tutustua tilavaihtoehtoihin sivuillamme tai jättää meille suoraan yhteydenottopyynnön, jolloin autamme sinua tilatarpeenne kartoittamisessa ja aloitamme potentiaalisten toimitilavaihtoehtojen etsimisen. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Helsingistä?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.