Toimitilat Helsinki

Haussa vapaat toimitilat Helsingistä? Etsi yrityksellesi sopivin vaihtoehto hakukoneellamme tai ota meihin yhteyttä, niin etsimme tilat puolestasi.

 

Mitä me oikeastaan teemme?

Aloitamme toimitilatarpeenne kartoituksesta, jonka jälkeen etsimme teille kriteerejänne parhaiten vastaavat kohteet. Tämän jälkeen on vuorossa kohdekierros, jossa käydään tutustumassa teitä kiinnostaneisiin kohteisiin. Viimeiseksi alkavat sopimusneuvottelut, jossa keskustellaan mm. toimitilaa koskevista muutostöistä ja vuokrasopimuksen pituudesta. Kun sopimus on kumpaakin osapuolta miellyttävä, on jäljellä sopimuksen allekirjoitus.

 

Tilanhaussa on hyvä muistaa se, että jos jokin tila on sijainniltaan erinomainen juuri teidän yrityksellenne ja se näyttää huonokuntoiselta tai senhetkiset tilaratkaisut eivät miellytä, on asia usein ratkaistavissa. Lähes kaikki tilat ovat muokattavissa tai ainakin ehostettavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Vapaat toimitilat Helsingissä

Vuokrattavat toimitilat Helsingissä on laaja käsite, johon lukeutuu mukaan niin toimistotilat, liike- ja myymälätilat sekä varasto-, logistiikka- ja tuotantotilat. Me pystymme vastaamaan toimitilatarpeeseesi, sillä meillä on välityksessä kaikkien suurien ja pienempienkin omistajien vapaat tilat. Pystymme siis tarjoamaan teille yhdellä yhteydenotolla kaikki teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Hoidamme teille tilojen katselmuskierrokset ja neuvomme sopimusasioissa. Olemme myös mukananne koko prosessin tilojen kartoituksesta aina sopimuksen allekirjoittamiseen asti.

 

Varasto- ja tuotantotilat

Helsingin alueen varasto- ja tuotantotilojen tarjonta on keskittynyt lännen puolella helposti joka puolella saavutettavissa olevaan Konalaan ja Pitäjänmäkeen, jossa varasto- ja tuotantotilojen yhteyteen on myös helposti saatavilla toimistotilaa. Idässä varsinkin pienempiä, alle 300m2 toimitiloja löytyy etenkin Herttoniemen ja Roihupellon alueella. Logistiikkatilaa kaipaaville Vuosaari ja varsinkin sen satama-alue tarjoaa modernia ja siistiä varastotilaa.

 

 

 

Toimisto- ja liiketilat

Varmasti suosituin alue toimistotilaa etsiville Helsingissä on keskusta, joka tarjoaa yrityksille erinomaisen ympäristön liiketoiminnan tueksi. Tarjolla on modernisoituja ja saneerattuja toimitiloja arvokiinteistöissä ja myös uudemmissa rakennuksissa. Helsingissä on myös useita muita alueita, joissa toimistotilojen kysyntä on kasvanut. Näitä alueita ovat mm. Kalasatama, joka kehittyy jatkuvalla syötöllä. Sieltä löytyy vuokrattavia tiloja niin uusista kuin vanhoista, saneeratuista kiinteistöistä.

 

Myös Hakaniemeä herätellään uudelleen eloon. Alueella on ollut vuosia hiljaisempaa kuin esimerkiksi lähellä sijaitsevassa Vallilassa. Hakaniemi tulee tarjoamaan yrityksille saneerattuja ja modernisoituja toimitiloja vanhoissa kiinteistöissä. Mielenkiintoisia kehityskohteita ovat mm. Siltasaari 10- hanke, josta kaavaillaan Hakaniemen alueen uutta keskiötä, jonne kaikki haluavat. Myös Pasilan alue tulee Triplan valmistuttua tarjoamaan yrityksille erinomaisen paikan työskennellä.

 

Vapaata liiketilaa etsiville on tarjolla kauppakeskustiloja alueiden omissa pienissä ostoskeskuksissa tai suuremmissa kokonaisuuksissa. Pieniä kivijalkatiloja löytyy ympäri Helsinkiä. Katutason pienet liiketilat menevät usein jo ennen kuin ne kerkeävät markkinoille, mutta tilannetta kannattaa aina tiedustella.

 

Käytä hakuamme ja löydä vapaat toimitilat helposti itse tai ote meihin yhteyttä ja anna meidän auttaa.

Kysy lisää vapaista toimitiloista!

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.