Toimitilat Vaasa

Etsitkö uusia toimitiloja Vaasasta? Etsi yrityksellesi sopivin vaihtoehto hakukoneellamme tai ota meihin yhteyttä, niin etsimme tilat puolestasi veloituksetta.  

  

Mitä me oikeastaan teemme? 

 

Toimitilojen etsintä alkaa toimitilatarpeenne kartoittamisella. Kun kriteerit ovat selvillä, etsimme teille niihin parhaiten sopivat kohteet. Tämän jälkeen järjestämme haluamiinne kohteisiin kierroksen, jossa käymme yhdessä tutustumassa teille potentiaalisiin toimitiloihin. Tilatarve usein tarkentuu tämän ensimmäisen kierroksen jälkeen, jolloin pystymme kartoittamaan teille vielä uusia tilavaihotehtoja. Kun sopiva toimitila löytyy, alkavat sopimusneuvottelut.

 

Sopimusneuvotteluissa käydään läpi toimitiloja koskevia muutostöitä ja keskustellaan sopimuksen pituudesta. Kun molemmat osapuolet ovat ehtoihin tyytyväisiä, on jäljellä enää allekirjoitus. Autamme kaikkia tilanhakijoita vuokrasopimusneuvotteluissa tarpeen mukaan. 

 

Kun etsii uusia toimitiloja, on hyvä muistaa, että tilat ovat usein vanhan vuokralaisen jäljiltä hieman kuluneet tai saattavat vaatia jopa isompaakin remonttia. Siksi ei kannata pelästyä, jos tila ei heti sovi tarpeisiinne. Usein pelkällä pintaremontilla saadaan ihmeitä aikaan. Isommatkin remontit ovat yleensä mahdollisia, jos esimerkiksi huoneita tarvitaan lisää tai niitä täytyy poistaa. Remonttiin kuluva aika on hyvä huomioida, kun suunnittelee muuton aikataulua. 

 

Vaasan toimisto- ja liiketilatarjonta 

 

Vaasa on Pohjanmaan maakuntakeskus, ja se sijaitsee Pohjanlahden rannikolla, valtateiden 3 ja 8 risteyksessä. Vaasa on tunnettu opiskelijakaupunki, ja yli 20 prosenttia kaupungin väestöstä on ruotsinkielisiä. Suuri osa Vaasan vuokrattavista toimisto- ja liiketiloista sijaitsee keskustataajaman alueella, jossa myös suurin osa kaupungin väestöstä asuu.

 

Vaasan keskustan alueen vuokrattavia toimisto- ja liiketiloja löytyy muun muassa Kauppapuistikon Sampotalosta, Sepänkyläntieltä sekä Vaasanpuistikolta, Kauppatorin laidalta.  

 

Sampotalo sijaitsee erinomaisella paikalla Vaasan keskustassa. Monipuolisten toimisto- ja liiketilojen lisäksi vuokralaisia palvelee kiinteistön päivittäistavarakauppa ja kaikki keskustan palvelut ovat aivan vieressä.  Alueelle on hyvät julkisen liikenteen yhteydet ja autoilijoita palvelee erinomaiset parkkitilat Toriparkissa. 

 

Toimisto- ja liiketiloja löytyy myös aivan läheltä keskustaa muun muassa Myllärinkadulta Klemettilästä. Myllärinkadulla on paljon erilaisia toimitiloja vuokrattavana, vain 800 metrin päässä Vaasan keskustasta. 

 

Hieman sivummassa keskustan hälinästä löytyy toimisto- ja liiketiloja Runsorissa sijaitsevasta Runsoria Business ParkistaRunsoria Business Parkista löytyy monipuolisesti toimisto- ja liiketiloja voimakkaasti kehittyvän yrityskeskuksen ytimessä. Runsor sijaitsee vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä keskustasta ja alueella on voimakas kasvu koko ajan. 

Vaasan varasto- ja tuotantotilat 

 

Vaasan vuokrattavia varasto- ja tuotantotiloja löytyy mm. Runsorin, Klemettilän ja Kivihaan alueilta. Runsoria Business Parkista löytyy myös monipuolisesti varasto- ja tuotantotiloja muun muassa kevyttuotantoon kiinteistön kahdessa kerroksessaTuotantotiloissa on leveät ovet, suuri lattiakantavuus sekä jopa 8 metriä korkeaa tilaa.  

 

Nykyaikaista teollisuus- ja varastotilaa on tarjolla myös Runsorintien suuresta teollisuuskiinteistöstä, jota on laajennettu vuonna 2008. Kiinteistön piha-alue on suunniteltu palvelemaan raskastakin kalustoa ja tiloja löytyy joustavasti monenlaiseen tarpeeseen.   

 

Vaasan keskustan lähiympäristöstä, esimerkiksi Klemettilästä on vuokrattavissa varasto- ja tuotantotilaa joustavasti erilaisiin tarpeisiin.  Klemettilän alueella toimii paljon erilaisia korjaamoja, autoliikkeitä sekä tekninen tukkukauppa, ja keskustan monipuolisten palveluiden ääreen on vain reilun kilometrin matka. 

Toimitilat Vaasa – kysy vapaita toimitiloja Vaasasta!

 

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.