Toimitilat Vaasa

Vaasan toimisto- ja liiketilatarjonta 

 

Vaasa on Pohjanmaan maakuntakeskus, ja se sijaitsee Pohjanlahden rannikolla, valtateiden 3 ja 8 risteyksessä. Vaasa on tunnettu opiskelijakaupunki, ja yli 20 prosenttia kaupungin väestöstä on ruotsinkielisiä. Suuri osa Vaasan vuokrattavista toimisto- ja liiketiloista sijaitsee keskustataajaman alueella, jossa myös suurin osa kaupungin väestöstä asuu.

 

Vaasan keskustan alueen vuokrattavia toimisto- ja liiketiloja löytyy muun muassa Kauppapuistikon Sampotalosta, Sepänkyläntieltä sekä Vaasanpuistikolta, Kauppatorin laidalta.  

 

Sampotalo sijaitsee erinomaisella paikalla Vaasan keskustassa. Monipuolisten toimisto- ja liiketilojen lisäksi vuokralaisia palvelee kiinteistön päivittäistavarakauppa ja kaikki keskustan palvelut ovat aivan vieressä.  Alueelle on hyvät julkisen liikenteen yhteydet ja autoilijoita palvelee erinomaiset parkkitilat Toriparkissa. 

 

Toimisto- ja liiketiloja löytyy myös aivan läheltä keskustaa muun muassa Myllärinkadulta Klemettilästä. Myllärinkadulla on paljon erilaisia toimitiloja vuokrattavana, vain 800 metrin päässä Vaasan keskustasta. 

 

Hieman sivummassa keskustan hälinästä löytyy toimisto- ja liiketiloja Runsorissa sijaitsevasta Runsoria Business ParkistaRunsoria Business Parkista löytyy monipuolisesti toimisto- ja liiketiloja voimakkaasti kehittyvän yrityskeskuksen ytimessä. Runsor sijaitsee vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä keskustasta ja alueella on voimakas kasvu koko ajan. 

Vaasan varasto- ja tuotantotilat 

 

Vaasan vuokrattavia varasto- ja tuotantotiloja löytyy mm. Runsorin, Klemettilän ja Kivihaan alueilta. Runsoria Business Parkista löytyy myös monipuolisesti varasto- ja tuotantotiloja muun muassa kevyttuotantoon kiinteistön kahdessa kerroksessaTuotantotiloissa on leveät ovet, suuri lattiakantavuus sekä jopa 8 metriä korkeaa tilaa.  

 

Nykyaikaista teollisuus- ja varastotilaa on tarjolla myös Runsorintien suuresta teollisuuskiinteistöstä, jota on laajennettu vuonna 2008. Kiinteistön piha-alue on suunniteltu palvelemaan raskastakin kalustoa ja tiloja löytyy joustavasti monenlaiseen tarpeeseen.   

 

Vaasan keskustan lähiympäristöstä, esimerkiksi Klemettilästä on vuokrattavissa varasto- ja tuotantotilaa joustavasti erilaisiin tarpeisiin.  Klemettilän alueella toimii paljon erilaisia korjaamoja, autoliikkeitä sekä tekninen tukkukauppa, ja keskustan monipuolisten palveluiden ääreen on vain reilun kilometrin matka. 

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.