Collective Crunch

Metsätalouden johtava tekoälyn soveltaja Collective Crunch alkoi etsiä uusia toimitiloja loppusyksyllä 2021, kun yrityksen vanhat tilat jäivät liian pieniksi. Uudet toimitilat tarvittiin nopealla aikataululla ja mieluisat tilat löytyivät Bureaun avulla.

Yrityksellä oli selkeä näkemys siitä, minkälaiset toimitilat he haluaisivat. Koska yritys kasvoi kovaa vauhtia, tarvittiin uudet toimitilat nopealla aikataululla. Bureaun välittäjä lähti kartoittamaan yritykselle uusia toimitiloja.

 

“Kun tietää omat tarpeet ja pystyy ne perustelemaan välittäjälle, niin prosessi itsessään on tosi helppo ja yksinkertainen”, kertoo Collective Crunchin Office Manager Xuan Nhi Nguyen.

 

Uudet tilat löytyivät Espoosta, osoitteesta Keilaranta 6 ja yritys pääsi muuttamaan tiloihin vuoden 2022 alussa.

 

Kommunikaatio oli hyvää ja tosi läpinäkyvää. Matalalla kynnyksellä pystyimme soittelemaan toisillemme. Välittäjä tiesi mitä me halutaan eikä tarjonnut meille sellaisia vaihtoehtoja mitkä ei olisi olleet meille toimivia.

Xuan Nhi Nguyen Office Manager, Collective Crunch
Haaste Haasteena oli löytää yritykselle nopealla aikataululla isommat tilat, jotka oli mahdollista muokata yrityksen tarpeiden mukaisesti. Ratkaisu Uudet tilat löydettiin Espoon Keilarannasta, jossa kiinteistön omistaja oli aktiivisesti mukana tilojen remontoinnin suunnittelussa ja asiakas sai tarpeitaan vastaavat tilat. Tilan koko 600m2 Tilatyyppi Toimisto

Katso video