Toimitilat Pitäjänmäki – Konala

Toimitilat Pitäjänmäki – Konala

 

Etsitkö toimistotilaa Pitäjänmäeltä tai Konalasta? Hakukoneellamme löydät laajan valikoiman kohteita näiltä alueilta. Mikäli haluat apua tilan etsinnässä, ota meihin yhteyttä, me autamme mielellämme. 

 

Miten toimitilan hakuprosessi etenee? 

  • aluksi kartoitamme toimitilatarpeenne  
  • kokoamme teille listan markkinoilla olevista ja kriteereihinne sopivista vaihtoehdoista 
  • järjestämme tilojen katselmuskierroksen yhdessä omistajien kanssa 
  • olemme mukananne sopimusneuvotteluissa aina sopimuksen allekirjoittamiseen asti 

 

Toimitilojen etsinnässä on hyvä muistaa, että tiloja on usein mahdollista pintaremontoida ja usein myös huoneiden rakentaminen tai poistaminen on mahdollista. Ei siis kannata pelästyä, jos tila ei sellaisenaan suoraan miellytä silmää. Sijainti, tilan muuntojoustavuus ja koko ovat tärkeitä kriteerejä päätöksenteossa.  

Pitäjänmäen ja Konalan alueen toimitilat 

 

Pitäjänmäki on kaupunginosa Helsingin luoteisosassa, aivan Espoon rajan tuntumassa. Alue oli aikoinaan hyvin vahva teollisuuskeskittymä, jossa toimi monia suuria teollisuusalan yrityksiä. Nykyään alue on muuttunut yhä enemmän toimistovaltaiseksi, kun teollisuusrakennuksia on korvattu toimitilakiinteistöillä.  

 

Konala liitettiin Helsingin kaupunkiin osana Pitäjänmäkeä vuonna 1946. Alueen rajoja leikkaa Kehä I, sekä Vihdintie, jotka mahdollistavat loistavat kulkuyhteydet joka suuntaan. Alueella on paljon teollisuutta ja liikekiinteistöjä, sekä muun muassa kauppakeskus RistikkoVihdintien varrella toimii useita autoalan yrityksiä.  

 

Alueelle valmistuva raidejokeri tulee parantamaan entisestään jo nyt loistavia julkisen liikenteen yhteyksiä. Mikäli haluat työpaikallesi hyvät kulkuyhteydet niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla, on Pitäjänmäki erinomainen vaihtoehto tähän tarkoitukseen.  

 

Pitäjänmäellä on paljon erinomaisia toimistotiloja muun muassa Yrityskampus Jujussa, joka koostuu viidestä tiiviistä kiinteistöstä, jotka yhdessä muodostavat erinomaisen keskittymän alueelle.  Yrityskampus Juju sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Pitäjänmäessä, ja sillä on kattavat ravintola-, kokous- ja hyvinvointipalvelut vuokralaisille. 

Vuokrattavia toimistotiloja löytyy lisäksi modernista toimistokiinteistöstä Takomotieltä, joka on vuonna 2014 saneerattu Stockmannin pääkonttorikäyttöön.  Kiinteistöstä on vuokrattavissa useita erikokoisia tiloja, joita on mahdollista muokata hyvin joustavasti vuokralaisen tarpeiden mukaan.   

 

Konalan alueelta löytyy hyviä vuokrattavia toimistotiloja esimerkiksi Ruosilantieltä ja Ristipellontieltä. Ristipellontiellä on toimisto- sekä varastokiinteistö, jossa on myös tilaa liiketiloille. Kiinteistö sijaitsee logistisesti loistavalla paikalla, aivan Vihdintien varrella. Helsingin keskustan palveluiden äärelle on matkaa noin 15 minuuttia. Konalan alue on voimakkaasti kehittymässä volyymi- ja tukkukaupan sektoreilla. 

 

 

Bureau Toimitilat 

 

Bureau Toimitilat pystyy vastaamaan toimitilatarpeeseesi, sillä meillä on välityksessä kaikkien suurien ja useiden pienempienkin omistajien tilat. Kannattaa myös huomioida se, että kaikkia tiloja emme saa markkinoida julkisesti, nämä kohteet saat tietoosi vain ottamalla meihin yhteyttä. Pystymme tarjoamaan teille yhdellä yhteydenotolla kaikki teidän tarpeisiinne sopivat toimitilat Pitäjänmäen ja Konalan alueilta.  Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.