Varastotilat Helsinki

Onko yrityksellänne etsinnässä uudet varastotilat tai tuotantotilat Helsingistä? Etsi itsellesi sopivat kohteet hakukoneestamme tai jätä meille yhteydenottopyyntö. Me hoidamme koko toimitilaprosessin puolestasi veloituksetta.

 

Miten välittäjämme auttavat sinua toimitilojen etsinnässä?

 

Aloitamme toimitilatarpeidenne kartoituksesta, jonka jälkeen etsimme teille kriteerejänne parhaiten vastaavat varastokohteet. Tämän jälkeen on vuorossa kohdekierros, jossa käydään katsomassa teitä kiinnostavat kohteet. Kun sopiva toimitila löytyy, alkavat sopimusneuvottelut, jossa keskustellaan mm. tilaa koskevista muutostöistä ja vuokrasopimuksen pituudesta. Kun sopimus on kumpaakin osapuolta miellyttävä, on jäljellä sopimuksen allekirjoitus.

Vuokrattavat varasto- ja logistiikkatilat Helsingissä

Vuokrattaville varastotiloille on viime vuosina ollut runsaasti kysyntää, johtuen mm. siitä, että monet kivijalkaliikkeet ovat siirtyneet verkkokauppaan. Sopivan varastotilan löytäminen voi siis viedä yllättävän paljon aikaa, joten tilojen etsintä kannattaa aloittaa hyvissä ajoin.

 

Ensimmäinen askel on miettiä, minkälainen varastotila sopii yrityksellesi parhaiten. Tarvitsetko esimerkiksi lämmintä vai kylmää tilaa? Onko sinulla suuria tavaramääriä vai vain muutama laatikollinen? Tarvitsetko mahdollisuuden käydä varastolla usein vai riittääkö harvempi käynti? Jos tavaraa kuljetetaan isoilla ajoneuvoilla, kannattaa kiinnittää huomiota myös piha-alueen kokoon ja lastausmahdollisuuksiin. Varastotilojen vuokrauksen yhteydessä on hyvä huomioida myös varastoitavan tavaran paino. Joissain varastotiloissa lattian kantavuus saattaa tulla vastaan. Varastotilan korkeus on myös hyvä miettiä etukäteen. Tarvitseeko yrityksesi korkeaa hallitilaa vai riittääkö varastointiin normaali huonekorkeus?

 

Varaston sijainti kannattaa valita sen mukaan, mistä ja minne tavarankuljetukset liikkuvat. Sijainti isojen väylien varrella, lähellä satamaa tai lentokenttää voi nopeuttaa toimitusketjua. Jos taas etsit varastoa, jonne tavara ei liiku niin usein, voi myös syrjäisempi sijainti olla hyvä vaihtoehto ja usein myös edullisempi.

Helsinki tarjoaa yrityksille monipuolisesti erilaisia varastotilamahdollisuuksia. Isoja logistiikkatiloja etsivälle uusimmat ja moderneimmat tilat löytävät Vuosaaresta ja sen satama-alueelta. Tilakokoja löytyy hyvin 1500m2 varastoista ylöspäin. Myös Konalasta on saatavilla isompia kokonaisuuksia, joskin ne ovat hieman vanhempaa tilakantaa. Pienempiä vuokrattavia varasto- ja tuotantotiloja on tarjolla edullisesti mm. Herttoniemen, Tattarisuon, Tattariharjun ja Roihupellon alueilla.

 

Usein yrityksillä saattaa olla tarve löytää toimisto- ja varastotilaa samasta kiinteistöstä. Mikäli varastotilan tarve ei ole kovin iso, sopiva vaihtoehto saattaa löytyä esimerkiksi business parkista. Usein toimistokiinteistöjen kellarikerroksissa on vuokrattavia varastotiloja, joita vuokrataan toimistotilojen yhteydessä.

 

Meillä on tarjolla varasto-, logistiikka- ja tuotantotiloja ympäri Helsinkiä ja pääkaupunkiseutua. Pystymme tarjoamaan teille yhdellä yhteydenotolla kaikki teidän tarpeisiinne sopivat toimitilat Helsingin alueella. Olemme mukananne koko toimitilanhakuprosessin aina tarpeidenne kartoituksesta vuokrasopimuksen allekirjoitukseen asti.

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavia varastotiloja Helsingistä?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.