Varastotilat Helsinki

Onko yrityksellänne etsinnässä uudet varastotilat tai tuotantotilat Helsingistä? Etsi itsellesi sopivat kohteet hakukoneestamme tai jätä meille yhteydenottopyyntö. Me hoidamme koko toimitilaprosessin puolestasi veloituksetta.

 

Mitä välittäjät oikeasti tekevät?

Aloitamme toimitilatarpeidenne kartoituksesta, jonka jälkeen etsimme teille kriteerejänne parhaiten vastaavat kohteet. Tämän jälkeen on vuorossa kohdekierros, jossa käydään katsomassa teitä kiinnostavat kohteet. Kun sopiva toimitila löytyy, alkavat sopimusneuvottelut, jossa keskustellaan mm. tilaa koskevista muutostöistä ja vuokrasopimuksen pituudesta. Kun sopimus on kumpaakin osapuolta miellyttävä, on jäljellä sopimuksen allekirjoitus.

Varasto- ja logistiikkatilat Helsingissä

Isoja logistiikkatiloja etsivälle uusimmat ja moderneimmat tilat löytävät Vuosaaresta ja sen satama-alueelta. Tilakokoja löytyy hyvin 1500m2 varastosta ylöspäin. Myös Konalasta on saatavilla isompia kokonaisuuksia, joskin ne ovat hieman vanhempaa tilakantaa. Pienempiä varasto- ja tuotantotiloja on tarjolla edullisesti mm. Herttoniemen, Tattarisuon, Tattariharjun ja Roihupellon alueella.

 

Mikäli etsit sekä toimisto- ja varastotilaa samasta kiinteistöstä, löytyy sitä parhaiten Vihdintien varrelta Konalasta ja Pitäjänmäestä tai Länsiväylän varresta Lauttasaaresta. Lähes jokaisessa toimistokiinteistön kellarikerroksessa on varastotiloja, mutta suurin osa tilojen omistajista ei vuokraa niitä, jollei kiinteistöstä vuokraa myös esimerkiksi toimistotilaa.

Varastotilojen vuokraaminen

Meillä on tarjolla varasto-, logistiikka- ja tuotantotiloja ympäri Helsinkiä. Me Bureaulla pystymme vastaamaan toimitilatarpeeseesi, sillä meillä on välityksessä kaikkien suurien ja pienempienkin omistajien tilat. Pystymme tarjoamaan teille yhdellä yhteydenotolla kaikki teidän tarpeisiinne sopivat toimitilat Helsingin alueella. Olemme mukananne koko toimitilanhakuprosessin aina tarpeidenne kartoituksesta vuokrasopimuksen allekirjoitukseen asti.

 

Tilanhaussa on hyvä muistaa myös se, että jos jokin varasto- tai tuotantotila on sijainniltaan erinomainen juuri teidän yrityksellenne ja se näyttää huonokuntoiselta tai sen hetkiset tilaratkaisut eivät miellytä, on asia usein ratkaistavissa. Lähes kaikki varastotilat ovat muokattavissa tai ainakin ehostettavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan.

 

OTA YHTEYTTÄ

Kysy lisää vapaista varastotiloista!

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.