Toimitilat Myyrmäki- Kaivoksela- Martinlaakso

Onko yritykselläsi etsinnässä uudet toimitilat Vantaan Kaivokselasta, Myyrmäestä tai Martinlaakson ja Vantaankosken alueelta? Yhdellä yhteydenotolla saat meiltä kaikki alueiden vapaat ja vapautuvat toimitilavaihtoehdot.

 

Miksi Bureau Toimitilat on paras kumppani toimitilojen etsintään?

 

Bureau Toimitilat on asiantunteva ja kokenut taho, joka ymmärtää yrityksesi toimitilatarpeet ja pystyy tarjoamaan teille kaikki mahdolliset vaihtoehdot mitä markkinoilta on saatavilla. Karsimme pois turhat, markkinoilla olevat tilavaihtoehdot, jolloin saatte rehellisen arvion siitä, mitkä ovat realiteetit tilahakuunne liittyen. Emme anna teille turhan ruusuisia näkymiä varsinkin, jos tarpeenne ovat haastavia.

Myyrmäen ja Kaivokselan toimitilat

 

Myyrmäki on kaupunginosa, joka tulee kehittymään seuraavien vuosien aikana. Se tarjoaa loistavat puitteet liiketoiminnan pyörittämiseen. Sillä on hyvä sijainti Kehäradan ja Hämeenlinnanväylän varrella. Alueen poikkeuksellisen kattavat palvelut sekä toimisto- ja tapahtumakiinteistö VIRRAN uudistuneet tilat tekevät Myyrmäestä houkuttelevan kohteen pääkaupunkiseudulla ja etenkin Vantaan alueella toimiville yrityksille. Lähialueelta löytyy useita virastoja, oppilaitoksia sekä terveys- ja liikuntapalveluita. Myyrmäki on n. 20 minuutin päässä Helsingin keskustasta ja 15 minuutin päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä.

 

Kaivoksela sijaitsee aivan Hämeenlinnaväylän vieressä ja sieltä löytyy monipuolisesti toimitiloja kaikenlaisiin tarpeisiin. Mm. Kalske Business Park on kohde, josta löytyy niin toimisto-, tuotanto-, varasto- kuin showroom-tiloja. Vetokuja 4 on myös kiinteistö, josta saatavilla isoja varastotiloja ja muokattavissa olevia toimistotiloja. Alueen hintataso on hieman edullisempi kuin esimerkiksi Myyrmäessä.

Martinlaakson ja Vantaankosken toimitilat

 

Vantaankosken ja Martinlaakson alueet tarjoavat peruskuntoista toimistotilaa edulliseen hintaan. Näistä kummatkin alueet sijaitsevat myös Hämeenlinnanväylän ja Kehäradan varrella, joten kulkuyhteydet ovat erinomaiset niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla. Monenlaiseen toimintaan soveltuvia tiloja on saatavilla Martinkyläntien varrelta useista eri kiinteistöistä. Kehä III:n läheisyydessä sijaitsee mm. Kehämylly Business Park, josta saatavilla myös pientoimistoja.

 

Vantaankosken alueen uusin kiinteistö on vuoden 2019 alussa valmistunut Pressi, jonka ensimmäinen vaihe on jo täyteen vuokrattu. Se sijaitsee erinomaisella ja näkyvällä paikalla 3-tien varrella. Pressiin on suunnitteilla kaksi muuta rakennusta lisää, joista on saatavilla erittäin modernit ja tehokkaat toimistotilat sekä hieman varasto-/tuotantotiloja 1. kerroksista.

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.