Varastotilat Vantaa

Haluatko löytää vapaita vuokrattavia varastotiloja Vantaalta? Meidän hakukoneestamme löydät kaikki Vantaan toimisto-, liike-, varasto- ja tuotantotilat. Voit etsiä vaihtoehtoja itse tai ottaa yhteyttä meihin, niin autamme sinua tilan etsinnässä.

 

Toimitilaprosessin kulku

 

  • asiakkaan toimitilatarpeiden kartoittaminen puhelimitse tai kasvotusten
  • tilalistaus markkinoilla olevista ja asiakkaan kriteerien mukaisista toimitiloista
  • kiinnostavimpien vaihtoehtojen katselmuskierros
  • muutostyö- ja vuokrasopimusneuvottelut
  • vuokrasopimuksen allekirjoitus
  • muutto

Varasto-, logistiikka- ja tuotantotilat Vantaalla

 

Vantaa on laaja alue, jossa on paljon varasto-, logistiikka- ja tuotantotilaa, varsinkin Kehä III:n varrella ja pääteiden lähettyvillä. Selkeästi suosituin ja halutuin alue on lentokentän ympäristö, johon lukeutuvat Viinikkala, Pakkala, Aviapolis ja Veromiehen alue. Muita vahvoja teollisuusalueita Vantaalla ovat Hakkila ja Petikon alue. Viinikkalasta ja Hakkilasta löytyy tiloja etenkin logistiikka-alan tarpeisiin. Pienempiä varasto- ja tuotantotilojen keskittymiä löytyy myös Tammistosta, Kaivokselasta, Varistosta sekä Vihdintien varrelta.

 

Tarjolla on laaja valikoima erilaisiin tarpeisiin soveltuvia varastotiloja ja tuotantotiloja. Meiltä saat niin sisään ajettavat kuin korkeat varastotilat. Tilakokoja löytyy 100m2aina yli 10 000m2 asti. Useissa varastokiinteistöissä on mahdollisuus vuokrata näiden tilojen lisäksi myös toimistotilaa. Tai ainakin niitä on mahdollista rakentaa esimerkiksi osaksi logistiikka- tai tuotantotilaa. Useimmissa kiinteistöissä on isot ja aidatut piha-alueet, jotka mahdollistavat myös rekkaliikenteen.

Myös muut toimitilat kauttamme

 

Löydät avullamme myös toimisto- ja liiketiloja Vantaan alueelta. Kaupungin toimitilatarjonta keskittyy pääosin Kehä III:n, Tuusulanväylän, Lahdentien tai Hämeenlinnanväylän varrelle ja näiden lähiympäristöihin. Tarjolla on monentasoisia toimisto-, liike- ja myymälätiloja sekä varasto-, logistiikka- ja tuotantotiloja. Bureau Toimitilat pystyy vastaamaan toimitilatarpeeseesi, sillä meillä on välityksessä kaikkien suurien ja pienempienkin omistajien tilat. Kannattaa myös huomioida se, että kaikkia tiloja emme saa markkinoida julkisesti, nämä kohteet saat tietoosi vain ottamalla meihin yhteyttä. Pystymme tarjoamaan teille yhdellä yhteydenotolla kaikki teidän tarpeisiinne sopivat toimitilat Vantaan alueella.

 

Tilanhaussa on hyvä muistaa se, että jos jokin tila on sijainniltaan tai muuten erinomainen juuri teidän yrityksellenne, mutta se näyttää huonokuntoiselta tai senhetkiset tilaratkaisut eivät miellytä, on asia usein ratkaistavissa. Lähes kaikki vapaat vuokrattavat varastotilat ja muut yritystilat ovat muokattavissa tai ainakin ehostettavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan.

OTA YHTEYTTÄ

Kysy lisää vapaista varastotiloista!

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.