Varastotilat Vantaa

Haluatko löytää vapaita vuokrattavia varastotiloja Vantaalta? Meidän hakukoneestamme löydät kaikki Vantaan toimisto-, liike-, varasto- ja tuotantotilat. Voit etsiä vaihtoehtoja itse tai ottaa yhteyttä meihin, niin autamme sinua tilan etsinnässä.

 

Toimitilaprosessin kulku

 

  • asiakkaan toimitilatarpeiden kartoittaminen puhelimitse tai kasvotusten
  • tilalistaus markkinoilla olevista ja asiakkaan kriteerien mukaisista toimitiloista
  • kiinnostavimpien vaihtoehtojen katselmuskierros
  • muutostyö- ja vuokrasopimusneuvottelut
  • vuokrasopimuksen allekirjoitus
  • muutto

Varasto-, logistiikka- ja tuotantotilat Vantaalla

 

Vantaa on dynaaminen ja nopeasti kehittyvä kaupunki pääkaupunkiseudulla, joka tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia yrityksille, jotka tarvitsevat varasto- ja tuotantotilaa. Sijainti lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää ja keskeisiä liikenneväyliä tekee Vantaasta ihanteellisen paikan logistiikkaan ja varastointiin.

 

Erinomainen sijainti

 

Vantaan sijainti on yksi sen suurimmista valteista. Kaupunki sijaitsee pääkaupunkiseudun keskellä ja on keskeinen solmukohta monille tärkeille liikenneväylille.

Lentokentän läheisyys: Helsinki-Vantaan lentokenttä on Suomen tärkein kansainvälinen lentokenttä, mikä tekee Vantaasta erinomaisen valinnan yrityksille, jotka tarvitsevat nopeat lentorahtiyhteydet.

Liikenneväylät: Vantaa on hyvin saavutettavissa sekä pohjois-etelä- että itä-länsisuunnassa kulkevien pääväylien, kuten E75 ja E18, ansiosta. Tämä helpottaa tavaroiden kuljetusta ympäri Suomea ja ulkomaille.

 

Kehittyvä yritysalue

 

Vantaalla on useita kehittyviä yritysalueita, kuten Aviapolis, Tikkurila ja Hakkila, jotka tarjoavat monipuolisia varastotila- ja logistiikkavaihtoehtoja.

Aviapolis: Tämä alue on erityisesti suosittu kansainvälisten yritysten keskuudessa, ja se tarjoaa moderneja ja hyvin varusteltuja varastotiloja. Aviapoliksessa on runsaasti myös vuokrattavia toimistotiloja, mikä tuo edun yrityksille, jotka haluavat keskittää toiminnot samalle alueelle.

Tikkurila: Vantaan hallinnollinen keskus, joka tarjoaa hyvät yhteydet ja monipuolisia palveluja yrityksille.

Hakkila: Tunnettu teollisuus- ja logistiikka-alue, joka tarjoaa suuria ja hyvin varusteltuja varastotiloja.

Tarjolla on laaja valikoima erilaisiin tarpeisiin soveltuvia varastotiloja ja tuotantotiloja. Meiltä saat niin sisään ajettavat kuin korkeat varastotilatkin. Tilakokoja löytyy pienistä varastotiloista aina yli 10 000m2 logistiikkahalleihin asti. Useissa varastokiinteistöissä on mahdollisuus vuokrata varastotilojen lisäksi myös toimistotilaa. Tai ainakin niitä on mahdollista rakentaa esimerkiksi osaksi logistiikka- tai tuotantotilaa. Useimmissa kiinteistöissä on isot ja aidatut piha-alueet, jotka mahdollistavat myös rekkaliikenteen.

 

Myös muut toimitilat kauttamme

 

Löydät avullamme myös toimisto- ja liiketiloja Vantaan alueelta. Kaupungin toimitilatarjonta keskittyy pääosin Kehä III:n, Tuusulanväylän, Lahdentien tai Hämeenlinnanväylän varrelle ja näiden lähiympäristöihin. Tarjolla on monentasoisia toimisto-, liike- ja myymälätiloja sekä varasto-, logistiikka- ja tuotantotiloja. Bureau Toimitilat pystyy vastaamaan toimitilatarpeeseesi, sillä meillä on välityksessä kaikkien suurien ja pienempienkin omistajien tilat. Kannattaa myös huomioida se, että kaikkia tiloja emme saa markkinoida julkisesti, nämä kohteet saat tietoosi vain ottamalla meihin yhteyttä. Pystymme tarjoamaan teille yhdellä yhteydenotolla kaikki teidän tarpeisiinne sopivat toimitilat Vantaan alueella.

 

Tilanhaussa on hyvä muistaa se, että jos jokin tila on sijainniltaan tai muuten erinomainen juuri teidän yrityksellenne, mutta se näyttää huonokuntoiselta tai senhetkiset tilaratkaisut eivät miellytä, on asia usein ratkaistavissa. Lähes kaikki vapaat vuokrattavat varastotilat ja muut yritystilat ovat muokattavissa tai ainakin ehostettavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan.

OTA YHTEYTTÄ

Kysy lisää Vantaan vapaista varastotiloista!

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.