Varastotilat pääkaupunkiseutu

Etsitkö varasto- tai tuotantotilaa pääkaupunkiseudulta?

 

Löydät yrityksellenne sopivia vaihtoehtoja hakukoneestamme tai voit jättää meille suoraan yhteydenottopyynnön. Tällöin me kartoitamme tilatarpeenne ja etsimme sopivimmat toimitilat puolestanne veloituksetta. Olemme mukananne koko toimitilaprosessin ajan alusta loppuun asti.

 

Tilanhaussa on hyvä muistaa se, että jos tila on esimerkiksi sijainniltaan juuri sopiva teidän yrityksellenne, mutta tilaratkaisut eivät miellytä tai tila näyttää huonokuntoiselta, on asia usein ratkaistavissa. Lähes kaikkia pääkaupunkiseudun alueen varastotiloja on mahdollista muokata yrityksellenne sopivammaksi tai vähintäänkin ehostaa.

Varastotilat Espoo

 

Meillä on tarjolla laajasti erilaisia varasto- ja tuotantotiloja ympäri Espoota. Suurimmat varastot ja tuotannolliset keskittymät ovat jakautuneet Juvanmalmille, Koskeloon, Suomenojalle sekä Olariin. Suuria varastokokonaisuuksia löytyy myös Mikkelän ja Lommilan alueilta. Tämän lisäksi Turunväylän varrella on muutamia pienempiä alueita, joista on saatavilla pienempiä varastotiloja.

 

Juvan teollisuusalueella Kehä III:n välittömässä läheisyydessä on tuhansia neliömetrejä vuokrattavaa pinta-alaa. Tilat ovat joustavia ja alueelta löytyy varasto- ja tuotantotilaa moneen eri käyttötarkoitukseen. Useimmissa kiinteistöissä on huomioitu pohjaratkaisut ja LVI-suunnittelut niin, että tiloja on helppo jakaa, muokata ja yhdistellä. Useissa Espoon alueen tuotantokiinteistöissä olevat tilat ovat niin sanottuja monitoimitiloja, joten tilat sopivat niin varastoksi, tuotanto- kuin vaikka näyttelytilaksikin. Vuokrattavaa toimistotilaa löytyy lähes poikkeuksetta kaikkien varasto- ja tuotantokiinteistöjen yhteydestä.

 

Varastotilat Vantaa

 

Vantaalla on laajasti erilaisiin tarpeisiin soveltuvia tuotantotiloja ja varastotiloja. Alueena Vantaa on laaja ja tarjolla on tilakokoja 100m2:stä aina 10 000m2:n asti. Kysytyin ja halutuin alue on lentokentän läheisyys, johon lukeutuvat Aviapolis, Viinikkala, Pakkala sekä Veromiehen alue. Aviapoliksen saavutettavuus on yksi alueen kovan kysynnän syitä. Alueen läpi kulkevat Kehä III sekä Tuusulanväylä. Lisäksi Hämeenlinnan- ja Lahdenväylät ovat vieressä. Tulevaisuudessa uudistuva raideliikenne tulee lisäksi leikkaamaan Vantaan keskeisimmät alueet vielä entistäkin paremmin.

 

Viinikkalassa ja Hakkilassa on paljon vuokrattavaa varasto- ja tuotantotilaa erityisesti logistiikka-alan tarpeisiin. Näiden alueiden lisäksi pienempiä keskittymiä löytyy Kaivokselasta, Tammistosta sekä Variston alueelta. Useimmilla varasto- ja tuotantokiinteistöillä on myös suuret ja aidatut piha-alueet, jotka mahdollistavat myös raskaamman kaluston liikennöinnin.

 

Varastotilat Helsinki

 

Moderneimmat varastointiin soveltuvat tilat Helsingin alueelta löytyy Vuosaaren sataman logistiikkakeskuksesta. Alueen terminaalitilat on suunniteltu kontti- ja ajoneuvoliikenteen tarpeet huomioiden. Tiloissa on korkea lattiakantavuus ja tilakorkeus, useita lastauslaitureita sekä läpiajomahdollisuus. Tilojen lämpötilat ovat säädettävissä ja terminaalialueilta on myös raideyhteys Keravan kautta päärataan.

 

Hieman vanhempaa ja edullisempaa varasto- ja tuotantotilaa löytyy lisäksi paljon Konalan alueelta. Muita edullisempia varasto- ja tuotantokeskittymiä ovat Suutarilan, Tattarisuon ja Tattariharjun alueet. Pitäjänmäellä on myös tuhansia neliöitä varastointiin ja tuotantoon sopivia tiloja, jotka tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden yhdistää varastotilan lisäksi kaikki mahdolliset tarvittavat tilatyypit saman katon alle. Useissa varasto- ja tuotantokiinteistössä tiloihin on myös esteettömät tavara- ja henkilöhissiyhteydet, jotka mahdollistavat sujuvan tavaran liikuttelun.

OTA YHTEYTTÄ

Kysy lisää vapaista varastotiloista!

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.