Liiketilat, Espoonlahti

Espoonlahdenkatu 4 - 248.00 m²

Toimitilan kuvaus

Liiketilaa uudesta Espoonlahden Lippulaivasta.

Tämä 248m2 tila sijaitsee kiinteistön 1. kerroksessa. Ei sovellu ravintola-, kahvila- tai kampaamotoimintaan. This premise is not suitable for a restaurant, cafeteria or a barber shop.

Uusi moderni Lippulaiva avautui keväällä 2022 vanhan kauppakeskuksen tilalle. Kiinteistön rakentamisessa on otettu huomioon vastuullisuus. Tämä näkyy mm. kiinteistön ulkoseinässä, joka on täynnä aurinkopaneeleita. Rakennuksessa on myös oma geo-energialaitos ja maalämpö.

Lippulaiva on alueen vahva lähipalvelukeskus, siinä on yhteensä noin 44000m2 vuokrattavaa neliötä ja noin 100 erilaista myymälää, kahvilaa, ravintolaa ja palvelua. Kauppakeskuksen painopiste on ruokakaupan ja arjen asioinnin tarjonnassa. Ankkurivuokralaisiin kuuluvat mm. Elixia, K-Supermarket, Prisma, Lidl ja Tokmanni. Kiinteistössä on myös kirjasto, josta voi vuokrata neuvotteluhuoneita ja jonka keittiössä voi tehdä itse ruokaa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (6)
Kohteen tiedot
Sijainti Espoonlahdenkatu 4
Kaupunginosa Espoonlahti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 248.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkiset liikenneyhteydet. Lähellä Länsiväylää. Tuleva metroasema parantaa liikenneyhteyksiä entisestään.
Palvelut Kauppakeskus tarjoaa monipuoliset palvelut. Kiinteistössä runsaasti pysäköintitilaa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo