Tutustu tiimiimme

Toimitilakonsultointi

Mikko

Toimitilakonsultti, Toimitusjohtaja, LKV

+358 50 306 5668
mikko.kivimaki@bref.fi

Kristian

Liikkeen vastaava hoitaja, OTK, LKV

+358 44 723 4702
kristian.danielson@bref.fi

Rony

Toimitilakonsultti

+358 50 589 7224
rony.korsstrom@bref.fi

Ida

Toimitilakonsultti

+358 40 960 1519
ida.valimaa@bref.fi

Toni

Toimitilakonsultti

+358 45 319 7173
toni.kiventera@bref.fi

Juho

Toimitilakonsultti

+358 40 097 7764
juho.rantala@bref.fi

Markkinointi

Tiia

Markkinointipäällikkö, LVV

+358 50 564 3111
tiia.pera@bref.fi

Miila

Markkinointiassistentti

+358 44 518 0162
miila.taivainen@bref.fi

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja?

Jätä meille yhteydenottopyyntö tai soita numeroon 044 723 4700, autamme mielellämme. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

 

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bureau Real Estate Finland Oy

Bureau Toimitilat on suomalainen toimitilavälitysyritys. Olemme tehneet tuloksellista välitystyötä jo vuodesta 2010. Toimintamme lähtökohtana ovat asiakaskeskeisyys ja ratkaisulähtöisyys. Haluamme olla nyt ja tulevaisuudessa yritysten luotettavin kumppani toimitilojen hankintaprosessissa.

 

Lähdemme rohkeasti viemään asiakkaan asiaa eteenpäin ja pyrimme löytämään ratkaisuja vaativimpiinkin tarpeisiin. Palvelumme olemassaolon syynä on tuoda asiakkaalle lisäarvoa toimitilojen hankintaprosessiin. Haluamme olla hyödyllinen kumppani, joka tuo asiakkaalle ajan, rahan ja henkilöresurssien säästöä.

 

Emme anna asiakkaille tai omistajille turhia lupauksia, vaan olemme rehellisiä ja aitoja joka tilanteessa. Toimimme tehokkaasti ja pidämme kiinni sovituista aikatauluista. Olemme tavoitettavissa ja läsnä asiakkaan tilanhakuprojektin alusta loppuun saakka.

 

 

Teemme aktiivisesti töitä sen eteen, että meillä olisi markkinoiden laadukkaimmat kohdeilmoitukset ja kattavin toimitilavalikoima. Teemme jatkuvasti tutustumiskäyntejä uusiin vuokrattaviin toimitiloihin ja panostamme tilojen markkinointiin. Pyrimme hankkimaan aktiivisesti myös uusia toimitiloja välitykseen, mikä takaa monipuolisen tarjonnan asiakkaillemme. Laajan toimitilatarjonnan avulla voimme taata omistajille hyvän kysynnän.

 

Olemme uniikki toimija ja haluamme erottua alan muista toimijoista ihmisläheisellä ja persoonallisella otteella. Haluamme, että meidät koetaan helposti lähestyttävänä ja luotettavana toimijana, joka pitää sanansa ja näyttää teoillaan todeksi kaikki lupaukset. Korkeatasoisen asiakaspalvelun takana on tyytyväiset työntekijämme. Meillä panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin ja tavoitteenamme on se, että sekä työntekijämme että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Sisäinen rento ja avoin työkulttuurimme on meidän kymmenen vuoden menestyksen salaisuus.