lakipalvelut

RATKAISEMME ONGELMANNE

 

Kiinteistöjen, asuntojen ja toimitilojen omistamiseen, käyttöön ja kauppaan voi liittyä moninaisia ongelmatilanteita, joissa tarvitaan oikeudellista asiantuntemusta. Ongelmia voidaan etukäteen minimoida huolellisella kaupan, vuokrasopimusten, muiden sopimusten ja yritysrakenteiden suunnittelulla. Siitä huolimatta asiat muuttuvat joskus myös riitaisiksi tai vaativat uudelleenjärjestelyjä ja selvityksiä. Palveluumme kuuluu konsultoinnin lisäksi asiakkaan avustaminen ja edustaminen neuvotteluissa tai yhtiökokouksissa, sopimusten ja muiden asiakirjojen laatiminen sekä riita-asioiden hoitaminen.

 

“Kiinteistöalaan liittyy monenlaisia sopimus- ja yhtiöoikeudellisia kysymyksiä, joiden kokonaisvaltainen ymmärtäminen on keskeistä.”

 

Palvelemme sekä yksityisiä että yritysasiakkaita ja palvelumme käsittävät erityisesti asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöasiat, asunto- ja liiketilakaupat sekä niihin liittyvät riidat, kiinteistöjen ja huoneistojen vuokrausta koskevat sopimukset ja riidat sekä kiinteistöjen ja huoneistojen omistamiseen liittyvät muut oikeudelliset ja verotukselliset kysymykset.

 

Kristian Danielsonilla on 20 vuoden kokemus liikejuridiikan, verotuksen ja kiinteistöjuridiikan palveluista.  Esimerkkitapauksia voit lukea blogistamme avainsanalla lakipalvelut.

Lakipalveluasioitamme hoitaa

Kristian

Liikkeen vastaava hoitaja, OTK, LKV

+358 44 723 4702
kristian.danielson@bref.fi