Toimitilojen hakijoille

Toimitilan vuokrausprosessi

 

Asiantuntijamme etsivät yrityksellenne parhaiten soveltuvat toimitilat markkinoiden laajimmasta kohdetietokannasta. Etsimme yrityksellenne sellaiset toimitilat, jotka tukevat liiketoimintanne kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme kattavimman valikoiman toimisto- ja liiketiloja sekä varasto- ja tuotantotiloja. Toimitilahakupalvelumme avulla säästätte aikaa ja rahaa, sillä palvelu on yrityksellenne ilmainen.

 

Lue miksi toimitilavälittäjän palveluita kannattaa hyödyntää

Toimitilavälityspalvelu

Palvelumme on tilojen hakijoille veloitukseton

Ammattitaitoiset toimitilavälittäjämme tarjoavat sinulle kattavat tiedot tarjolla olevista toimitiloista, konkreettisia toimitilojen hankintaan liittyviä neuvoja,  vaivattomasti näytöt toimitiloihin, apua vuokrausneuvotteluihin ja sopimusasioihin sekä vuokrausprosessin seurannan.

Tutustu toimitilatiimiimme

 

Usein kysyttyä

Miksi hinnat eivät ole ilmoituksissa näkyvillä?

Kiinteistönomistajat eivät pääsääntöisesti halua, että välittäjät julkaisevat hintoja. Toimitiloille ei aseteta kiinteitä hintoja, vaan vuokra riippuu mm. vuokrasopimuksen pituudesta ja tilan remonteista sekä markkinatilanteesta.

 

Mitä hyötyä on käyttää välittäjää?

Välittäjällä on kokonaisvaltainen näkemys toimitilatarjonnasta, hintatasoista ja yleisistä vuokrausehdoista. Välittäjä tekee tilojen etsinnän tilanhakijan puolesta, jolloin asiakas säästää omaa aikaansa. Lisäksi välittäjä hoitaa yhteydenpidon omistajiin, on mukana toimitilojen näytöillä ja auttaa vuokrasopimusneuvotteluissa.

 

 

Mitä välittäjän käyttäminen maksaa?

Palvelumme käyttö ei maksa tilan etsijälle mitään, koska saamme palkkiomme tilan omistajilta.

Miksi monet kohteista löytyvät portaaleista useaan otteeseen?

Monet toimitilat ovat useilla välittäjillä välityksessä, jolloin portaaleissa on monia ilmoituksia samoista tiloista. Kaikki tilat eivät kuitenkaan ole kaikilla välittäjillä. Hyvällä välittäjällä on laaja kohdetietokanta, jonka hankkiminen vaatii aktiivisuutta, onnistumisia vuokrauksessa ja hyvää suhdetoimintaa omistajien suuntaan.

 

Kannattaako minun hyödyntää useampaa välittäjää samanaikaisesti?

Yrityksen kannattaa valita vain yksi välittäjä, koska projekti pysyy tällöin paremmin hallinnassa. Monen välittäjän kanssa toimiminen aiheuttaa päällekkäisyyksiä ja sekaannuksia, kun samaa tilaa tarjotaan monesta suunnasta ja prosessi pitkittyy. Jos välittäjään ei ole tyytyväinen, vaihtaminen on mahdollista ja suositeltavaa.

 

Millä perusteella välittäjä kannattaa valita?

Kannattaa tutustua eri välittäjien toimitilatarjontaan. Hyvällä välittäjällä on laaja kohdemäärä, kattavat ja ajantasaiset tiedot kohteista sekä kuvia toimitiloista.

 

Lue lisää vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja?

Jätä meille yhteydenottopyyntö tai soita numeroon 044 723 4700, autamme mielellämme. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.