TILANHAKIJAPALVELUT

PALVELUMME TILANHAKIJOILLE

 

 

 

Asiantuntijamme etsivät yrityksellenne parhaiten soveltuvat toimitilat markkinoiden laajimmasta kohdetietokannasta. Etsimme yrityksellenne sellaiset toimitilat, jotka tukevat liiketoimintanne kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme kattavimman valikoiman toimisto- ja liiketiloja sekä varasto- ja tuotantotiloja.

 

Toimisto- ja toimitilahaku

 

Tehokas tilanhakupalvelumme perustuu yrityksenne toimitilatarpeen tarkkaan kartoitukseen. Otamme huomioon sekä nykyiset että tulevat tilatarpeenne ja etsimme sopivimmat toimitilat budjettinne, haluamanne sijainnin ja tilatyypin mukaan. Hoidamme kaiken kontaktoinnin kiinteistöjen omistajiin puolestanne, jolloin te voitte keskittyä omaan ydinliiketoimintaanne koko prosessin ajan.

 

Olemme tunnetusti luotettava toimija. Toimitilahakupalvelumme avulla säästätte aikaa ja rahaa, sillä palvelu on yrityksellenne ilmainen. Tunnemme kiinteistöjen omistajat, mikä helpottaa asiointia ja neuvottelua heidän kanssaan.

 

 

Toimitilahakupalvelumme avulla saatte:

 

  • kattavat tiedot tarjolla olevista toimitiloista,
  • konkreettisia toimitilojen hankintaan liittyviä neuvoja,
  • vaivattomasti näytöt toimitiloihin,
  • apua vuokrausneuvotteluihin ja sopimusasioihin,
  • vuokrausprosessin seurannan ja
  • kattavat oheispalvelut helpottamaan uusiin toimitiloihin siirtymistä

 

TOIMITILAN VUOKRAUSPROSESSI


Tuhansia toimitiloja ja toimistoja

 

Välityksessämme on tuhansia toimitiloja eri puolilta Suomea, pääosin pääkaupunkiseudulta. Kohteista vain osa on julkisessa markkinoinnissa. Toimitilahakupalvelun lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman muuttoprosessia helpottavia lisäpalveluita, joista voit lukea lisää blogistamme hakusanalla lisäpalvelut.

 

Ota yhteyttä

 

 

 

Miksi hinnat eivät ole ilmoituksissa näkyvillä?

Kiinteistönomistajat eivät pääsääntöisesti halua, että välittäjät julkaisevat hintoja. Toimitiloille ei aseteta kiinteitä hintoja, vaan vuokra riippuu mm. vuokrasopimuksen pituudesta ja tilan remonteista sekä markkinatilanteesta.

 

Mitä hyötyä on käyttää välittäjää?

Välittäjällä on kokonaisvaltainen näkemys toimitilatarjonnasta, hintatasoista ja yleisistä vuokrausehdoista. Välittäjä tekee tilojen etsinnän tilanhakijan puolesta, jolloin asiakas säästää omaa aikaansa. Lisäksi välittäjä hoitaa yhteydenpidon omistajiin, on mukana toimitilojen näytöillä ja auttaa vuokrasopimusneuvotteluissa.

 

 

FAQ

 

Mitä välittäjän käyttäminen maksaa?

Palvelumme käyttö ei maksa tilan etsijälle mitään, koska saamme palkkiomme tilan omistajilta.

 

 

Miksi monet kohteista löytyvät portaaleista useaan otteeseen?

Monet toimitilat ovat useilla välittäjillä välityksessä, jolloin portaaleissa on monia ilmoituksia samoista tiloista. Kaikki tilat eivät kuitenkaan ole kaikilla välittäjillä. Hyvällä välittäjällä on laaja kohdetietokanta, jonka hankkiminen vaatii aktiivisuutta, onnistumisia vuokrauksessa ja hyvää suhdetoimintaa omistajien suuntaan.

 

 

Kannattaako minun hyödyntää useampaa välittäjää samanaikaisesti?

Yrityksen kannattaa valita vain yksi välittäjä, koska projekti pysyy tällöin paremmin hallinnassa. Monen välittäjän kanssa toimiminen aiheuttaa päällekkäisyyksiä ja sekaannuksia, kun samaa tilaa tarjotaan monesta suunnasta ja prosessi pitkittyy. Jos välittäjään ei ole tyytyväinen, vaihtaminen on mahdollista ja suositeltavaa.

 

Millä perusteella välittäjä kannattaa valita?

Kannattaa tutustua eri välittäjien toimitilatarjontaan. Hyvällä välittäjällä on laaja kohdemäärä, kattavat ja ajantasaiset tiedot kohteista sekä kuvia toimitiloista.