Vuokranantajille

Mitä tarjoamme

 

Tarjoamme kiinteistöjen ja liikehuoneistojen omistajille luotettavaa ja aktiivista toimitilavälityspalvelua. Pyrimme käynnistämään kiinteistönne kassavirran nopeasti ja kustannustehokkaasti ylivoimaisen kontaktiverkoston ja laajan markkinatuntemuksen avulla.

 

Kattavan toimitilavalikoiman ja monipuolisten lisäpalvelujen avulla voimme tarjota teille laajan kysynnän, josta seulomme toimitiloihinne sopivimmat vuokralaisehdokkaat. Tarkistamme myös vuokralaisehdokkaiden riskiluokituksen ja maksuhäiriöt. Varmistamme vuokrausprosessin sujuvuuden ja seuraamme vuokralaisen tilatarpeiden kehitystä.

Toimitila-asiantuntijat palveluksessanne

 

Asiantuntijamme etsivät toimitiloihinne vuokralaisehdokkaita tai potentiaalisia ostajia. Teemme puolestanne tarvittavan taustatyön. Kartoitamme tilanhakijoiden tarpeet ja olemme apuna koko prosessissa tilojen luovutukseen asti. Yhteistyö kanssamme mahdollistaa teille suuremman määrän vuokralaisehdokkaita, säästää aikaanne ja käynnistää tilojenne kassavirran nopeasti. Palvelumme ei aiheuta teille turhia kustannuksia, koska veloitamme ainoastaan onnistuneesta toimitilan vuokrauksesta. Lue lisää referensseistämme.

 

Panostus toimitilojen markkinointiin erottaa meidät muista alan toimijoista. Kehittynyt välitysjärjestelmämme takaa kohteillenne hyvän näkyvyyden. Markkinoinnissamme olevat toimitilat löytyvät omien kotisivujemme lisäksi kaikista merkittävimmistä portaaleista.

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö toimitilaasi uusia vuokralaisia?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.