Toimistotilat Lauttasaari

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Lauttasaaren alueelta? Meiltä saat yhdellä yhteydenotolla kaikki vapaat ja vapautumassa olevat toimistotilat sekä muut toimitilat Lauttasaaren alueelta.

 

Miksi valita Bureau Toimitilat?

 

Meillä on yli 10 vuoden kokemus erilaisten yritysten toimitilaprojekteista. Kartoitamme tarkasti yrityksenne tilatarpeen, ja sen pohjalta etsimme tarpeitanne vastaavat kohteet. Sovimme kohdekierrokset omistajien kanssa teitä kiinnostaviin kohteisiin, joten teidän ei tarvitse käyttää ylimääräistä aikaa. Autamme aina toimitilojen kartoituksesta sopimusneuvotteluihin asti. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

 

Toimistotilat Lauttasaari

 

Lauttasaari, Helsingin länsipuolella sijaitseva merellinen kaupunginosa, tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia toimisto- ja liiketilojen vuokraukseen. Alueen vetovoima perustuu paitsi sen strategiseen sijaintiin, myös laajaan palvelutarjontaan ja viihtyisiin ympäristötekijöihin. Lauttasaaren tarjoaa siistejä toimistotiloja monipuolisesti erikokoisten yritysten tarpeisiin. Vuokrattavia tiloja löytyy laajasti eri puolilta aluetta, pääosin Itälahdenkadulta, Melkonkadulta sekä Vattuniemenkadulta.

 

Vaihtoehtoina on niin uudet, kuin vanhemmatkin kiinteistöt. Uudempien kiinteistöjen tilat ovat pääosin tyylikkäitä avo- ja kombitoimistoja kattavien palvelujen kanssa saman katon alla. Lauttasaaren alueen toimistotiloja on mahdollista muokata myös joustavasti nykyaikaisia tarpeita vastaavaksi. Useista alueen kiinteistöistä avautuu upeat merinäköalat.

Lauttasaaressa on tarjolla joustavasti erikokoisia toimistotiloja erilaisten yritysten tarpeisiin. Itälahdenkadulla on muutamassakin kiinteistössä pientoimistotiloja alkaen yhden hengen toimistotiloista. Esimerkiksi Itälahdenkatu 22 A tarjoaa moderneja pientoimistotiloja tyylikkäältä pientoimistoalueelta. Lauttasaaressa on myös suurempia tilakokonaisuuksia yli 1000m2 kokonaisuuksiin asti. Kiviaidankatu 2 on yksi Lauttasaaren vanhimmista teollisuuskiinteistöistä, josta on mahdollista vuokrata industrial-henkistä toimistotilaa, jota on mahdollista muunnella vuokralaisen tarpeiden mukaan.

 

Lauttasaari on tunnettu kauniista luonnonrannoistaan ja merellisestä ympäristöstä. Helsingin keskustaan on matkaa vain kolme kilometriä, ja julkisen liikenteen yhteydet ovat erinomaiset. Lauttasaaren metroasema, kattavat bussilinjat ja kävelyetäisyyden monipuoliset palvelut luovat yhdessä vaivattoman palvelukattauksen ympärille. Lisäksi merellinen ympäristö luo miellyttävän ilmapiirin työskentelylle ja tarjoaa mahdollisuuden virkistysaktiviteetteihin esimerkiksi lounastaukojen aikana.

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Lauttasaaresta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.