Toimistotila, Lassila

Sentnerikuja 1 - 910.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vapaana kokonainen toimistokiinteistö Lassilassa.

Tilaa on vapaana yhteensä 6939 m2. Kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee aulavastaanotto, ravintolatilat, pukuhuone- sekä varastotilat. Kerroksista 2-4 löytyy siistiä lasiseinäistä huonetoimistoa ja neuvottelutiloja. Kerroskoko on noin 1565 m2. 5. kerroksessa on 910 m2 kokoisten toimistotilojen lisäksi saunatilat. Kiinteistön tilat on remontoitu vuonna 2013.

Sentnerikuja 1 on toimistokiinteistö, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, lähellä Pohjois-Haagan juna-asemaa, Kehä I:stä ja Vihdintietä. Kiinteistön toimitilat ovat helposti muokattavissa yrityksen tarpeiden mukaan.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (8)
Kohteen tiedot
Sijainti Sentnerikuja 1
Kaupunginosa Lassila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 910.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 9.5 - 13.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Lähellä Vihdintietä ja Kehä I:stä, hyvät bussiyhteydet. Pohjois-Haagan juna-asema kävelyetäisyyden päässä.
Palvelut Lähellä useita lounasravintoloita, ruokakauppa, R-kioski. Autopaikkoja vuokrattavissa pihalta ja vastapäisestä pysäköintitalosta.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo