Toimistotila, Herttoniemi

Linnanrakentajantie 4 - 111.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa näkyvällä paikalla Herttoniemessä.

Kiinteistön toisessa kerroksessa on vapaana 111 m2 toimistotila. Se koostuu kolmesta toimistohuoneesta ja avotilasta. Toimiston avotilassa on kattoikkunat, jotka tuovat tilaan valoa. Käytävällä on wc- ja suihkutilat.

Linnanrakentajantie 4 on toimisto- ja liikekiinteistö, joka sijaitsee Herttoniemessä, Linnanrakentajantien ja Laivalahdenkadun kulmassa. Alue on tunnettu teollisuuden maahantuonnista ja varastoinnista. Se on myös kehittynyt voimakkaasti toimisto- ja liikekäyttäjien ansiosta. Vieressä myös autokaupan keskittymä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (8)
Kohteen tiedot
Sijainti Linnanrakentajantie 4
Kaupunginosa Herttoniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 111.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka E
Neliöhintaluokka 11.5 - 15.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Itäväylän kupeessa, vain n. 9 minuutin metromatkan päässä keskustasta. Metroasema sijaitsee n. 400 metrin päässä . Myös bussiliikenne on vilkasta ja lähin pysäkki on kiinteistön välittömässä läheisyydessä. Autopaikat ovat pääosin pihalla ja kiinteistön kellarikerroksen isossa autohallissa.
Palvelut Posti, Lidl-päivittäistavarakauppa sekä Diacor-Terveyspalvelut samassa kiinteistössä. Lähietäisyydellä ruokaravintoloita sekä McDonald’s ja Subway.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo