Toimistotila, Ydinkeskusta

Töölönlahdenkatu 2 - 2389.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Helsingin ydinkeskustassa, Sanomatalossa.

Tämä 2389m2 toimistotila kattaa kiinteistön 4. kerroksen. Toimistossa on työhuoneita, avotilaa sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Toimistossa on myös oma terassi. Tila on avara ja helposti muunneltavissa eri käyttötarkoituksiin. Tilat on mahdollista suunnitella tukemaan yrityksen brändiä ja visuaalista ilmettä. Kerros on mahdollista jakaa 1636m2 ja 753m2 kokoisiin osiin. Tilaan on tavarahissiyhteys.

Sanomatalo sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin ydinkeskustassa, päärautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Keskustan monipuoliset ravintolat ja kaupalliset palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Autopaikkoja on mahdollista vuokrata. Kiinteistössä on aulapalvelu, auditorio, vuokrattavia neuvotteluhuoneita, kuntosali sekä henkilöstöravintola ja cateringpalvelut.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (28)
Kohteen tiedot
Sijainti Töölönlahdenkatu 2
Kaupunginosa Ydinkeskusta
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 2389.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 28 - 32€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Helsingin päärautatieasema sijaitsee kiinteistön välittömässä läheisyydessä.
Palvelut Keskustan monipuoliset ravintolat ja kaupalliset palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Autopaikkoja on mahdollista vuokrata. Kiinteistössä on aulapalvelu, auditorio, vuokrattavia neuvotteluhuoneita, kuntosali sekä henkilöstöravintola ja cateringpalvelut.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo