Toimistotila, Sörnäinen

Vilhonvuorenkatu 12 - 920.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana modernia toimistotilaa Kalasataman Kummelissa, Helsingissä.

Tämä monitoimitila on kooltaan 920m2, ja se sijaitsee kiinteistön ylimmässä eli 6. kerroksessa. Tilassa on avotilaa, huoneita sekä oma keittiö ja usea wc. Tilasta aukeaa upeat näkymät Suvilahteen ja merelle. Tila on helposti muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Kalasataman Kummeli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa. Kiinteistö on peruskorjattu täyden palvelun Business Park- taloksi. Merihenkisessä talossa on monipuolisesti erilaisia palveluita kuten aula- ja postipalvelu, kokous- ja ravintolapalvelu, klubiauto, autopesu ja muuttopalvelut.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (5)
Kohteen tiedot
Sijainti Vilhonvuorenkatu 12
Kaupunginosa Sörnäinen
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 920.00 m²
Kerros 6 Kerros
Energialuokka C2007
Neliöhintaluokka 20.5 - 24.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet.. Sörnäisten metroasema, bussit ja raitiovaunut lähellä. Lähin bussipysäkki 100 metrin päässä.
Palvelut Sörnäisten alueen monipuoliset palvelut lähettyvillä. Kiinteistössä aulapalvelu, lounasravintola sekä vuokrattavissa olevat neuvottelutilat.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo