Toimistotila, Hakaniemi

Pitkänsillanranta 3 - 355.50 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimistotilaa Hakaniemessä, meren äärellä.

Tämä 355,5m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Se koostuu työ- ja neuvotteluhuoneista. Tilasta on upeat maisemat Töölönlahden suuntaan. Toimistossa on oma keittiö, wc-tilat, oma suihku sekä oma parveke. Toimisto on siistissä kunnossa, mutta sitä on mahdollista remontoida vuokralaisen näköiseksi.

Pitkänsillanranta 3 on toimisto- ja liikekiinteistö Hakaniemen torin kupeessa, joka tarjoaa eloisan työympäristön monipuolisine palveluineen. Lisäksi se on helposti saavutettavissa niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. Kiinteistössä on kuntosali sekä pyöräparkki työmatkapyöräilijöitä varten.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (12)
Kohteen tiedot
Sijainti Pitkänsillanranta 3
Kaupunginosa Hakaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 355.50 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka D
Neliöhintaluokka 22 - 26€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Loistavat liikenneyhteydet joka suuntaan keskellä kaupunkia. Vain 10 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta.
Palvelut Hakaniemen torin ja sen ympäristön tarjoamat kattavat palvelut käden ulottuvilla. Kiinteistössä on pyöräparkki työmatkapyöräilijöitä varten.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo