Toimistotila, Aviapolis

Teknobulevardi 7 - 738.00 m²

Toimitilan kuvaus

Ennakkomarkkinoinnissa modernia toimistotilaa Aviapolis II:ssa, lentokentän läheisyydessä.

Tämä 738m2 kokonaisuus sijaitsee Aviapolis II:n uudiskohteessa, I-talon 1. kerroksessa. Tila on mahdollista jakaa jopa viidelle käyttäjälle. Kuvat ovat yleiskuvia jo valmistuneesta kiinteistöstä.

Technopoliksen Aviapolis II:n uudet H-talon toimitilat valmistuivat vuoden 2018 lopulla ja ne sijaitsevat hyvällä paikalla, aivan lentokentän läheisyydessä. Aviapolis tarjoaa yrityksille erinomaiset ja kattavat palvelut hyvin muunneltavien tilojensa lisäksi. Lisäarvoa tuovat vielä kansainvälinen ilmapiiri ja erilaiset verkostoitumistilaisuudet.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (6)
Kohteen tiedot
Sijainti Teknobulevardi 7
Kaupunginosa Aviapolis
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 738.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät kulkuyhteydet, 700 metrin päässä Helsinki-Vantaan lentokentästä. Kehä III lähellä. Lähin bussipysäkki n. 300 metrin päässä.
Palvelut Saatavilla laajat palvelut, mm. kokous-, juhla- ja illallispalveluita, videoneuvottelumahdollisuus ja moderni saunaosasto. Mahdollista myös vuokrata toimistokalusteita. 4/4 megan tietoliikenneyhteys veloituksetta. Samassa talossa myös kuntosali, hieroja ja parturikampaamo. Vuokrattavissa pysäköintioikeuksia, runsaasti myös vieraspaikkoja. Työmatkapyöräilijöille pyöräparkit sekä suihkutilat.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo