Toimistotila, Keilaniemi

Keilaranta 18 - 313.00 m²

Toimitilan kuvaus

Uutta toimistotilaa Life Science Center Keilaniemessä.

Life Science Centerin 8000m2 laajennusosa valmistui maaliskuussa 2023. Kiinteistön 1. kerroksessa on vuokrattavana 313m2 toimistotila. Myös suurempien kokonaisuuksien vuokraaminen on mahdollista ylemmistä kerroksista. Kiinteistössä on 7 kerrosta ja kerrosten 3-7 pinta-ala on noin 1144,5m2.

Kiinteistössä toimii yhteensä jo 40 biotiede- ja teknologiayritystä. Laajennusosan rakentamisen lähtökohtana oli alentaa hiilijalanjälkeä niin pieneksi kuin mahdollista. Mm. energian- ja vedenkulutukseen, kierrätykseen, jätteiden lajitteluun, valaistukseen, ilmanlaatuun ja materiaaleihin kiinnitettiin erityistä huomiota.

Nykyisissä viidessä talossa olevat monipuoliset palvelut ovat myös laajennusosan vuokralaisten käytettävissä. Tarjolla on korkealaatuiset ravintola- ja catering-palvelut, kokous- ja edustustilat, pyöräparkki, autopesula, hammaslääkäri, kampaamo, hieroja, pesula ja kuntosali.

Keilaranta 10-18 eli Life Science Center sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Keilaniemessä. Helsingin keskustaan pääsee metrolla 11 minuutissa. Raide-Jokerin pysäkki on aivan kiinteistön pääsisäänkäynnin läheisyydessä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (16)
Kohteen tiedot
Sijainti Keilaranta 18
Kaupunginosa Keilaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 313.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka A2018
Neliöhintaluokka 30 - 34€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Life Science Center sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Keilaniemessä. Helsingin keskustaan pääsee metrolla 11 minuutissa ja Raide-jokeri on parantanut poikkiliikenteen yhteyksiä entisestään. Hyvät liikenneyhteydet Kehä I:stä ja Länsiväylää pitkin. Pysäköintioikeuksia on mahdollista vuokrata.
Palvelut Tarjolla on korkealaatuiset ravintola- ja catering-palvelut, kokous- ja edustustilat, pyöräparkki, autopesula, hammaslääkäri, kampaamo, hieroja, pesula ja kuntosali.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo