Toimistotila, Pitäjänmäki

Karvaamokuja 2 b - 188.50 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia toimistotilaa Ultimes Business Gardenissa Pitäjänmäellä.

Tämä nykyaikainen ja valoisa 188,5m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Tila on avotilaa ja sisältää wc-tilat.

Karvaamokuja 2 B eli Ultimes Business Garden II sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Pitäjänmäellä. Kiinteistön tilat on rakennettu muuntojoustaviksi ja työtilat on mahdollista järjestää kulloisenkin tarpeen mukaiseksi. Ultimes Business Gardenin tilat on myös vastuullisesti toteutettu. Tilat ovat LEED Platinum-ympäristösertifioituja.

Ultimes Business Garden tarjoaa kattavasti erilaisia palveluja vuokralaisilleen, kuten SmartPost- pakettiautomaatin, pesulapalvelun, autojen huoltoa ja pesua sekä erilaisia hyvinvointi- ja liikuntapalveluita, kuten hierontaa.

Kuvat ovat yleiskuvia Ultimes Business Gardenin I ja II vaiheen tiloista. Ensimmäinen vaihe valmistui vuonna 2016. Toinen vaihe valmistui vuonna 2019 ja kolmannen vaiheen rakentaminen aloitetaan pian. Kolmas vaihe valmistuu arviolta Q3/2023.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (9)
Kohteen tiedot
Sijainti Karvaamokuja 2 b
Kaupunginosa Pitäjänmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 188.50 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 24.7 - 28.7€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet sekä julkisella liikenteellä että omalla autolla. Kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla Vihdintien varrella.
Palvelut Ultimeksessa on erikseen vuokrattavia kokoustiloja ja lounasravintola. Vuokrattavana autopaikkoja hallista ja pihalta. Pitäjänmäen alueen palvelut lähellä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo