Toimistotila, Niittykumpu

Niittymäentie 9 - 79.50 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Espoon Niittykummussa.

Vuokrattavaa pinta-alaa kiinteistössä on yhteensä n. 4500 m2. Kellarikerroksessa on varastotilaa, sekä vss-tiloja, jotka soveltuvat esimerkiksi bänditilaksi. Ensimmäisessä kerroksessa on valmius aulapalvelulle ja lounasravintolalle, sekä jakomahdollisuudet 13m2 - 249m2 väliltä. Toisessa kerroksessa on n. 1600 m2 toimistotilaa ja mahdollista jakaa 12,5m2- 451,5m2 väliltä joustavasti. Kolmas kerros on mahdollista jakaa esimerkiksi 10,5m2, 79,5m2, 100m2 191,5m2 ja 399m2 osiin. Lisäksi kiinteistössä on saunatilat. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Niittymäentie 9 sijaitsee Espoon Niittykummussa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Sen vieressä kohtaavat Kehä I, Kehä II, Länsiväylä ja Länsimetro. Työmatkapyöräilijät on huomiotu sosiaalitiloilla. Niittykummun kehittyvä alue tarjoaa myös hyvät palvelut.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (19)
Kohteen tiedot
Sijainti Niittymäentie 9
Kaupunginosa Niittykumpu
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 79.50 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 8 - 12€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Länsiväylän varrella. Hyvät yhteydet myös Kehä I:ltä ja Kehä II:lta. Länsimetro kävelymatkan päässä.
Palvelut Kiinteistössä sauna- ja kokoustilat, sosiaalitilat pyöräilijöille, valmius aulapalvelulle ja henkilöstöravintolalle sekä autopaikkoja pihalla ja hallissa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo