Liiketilat, Matinkylä

Piispansilta 11 - 81.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana liiketilaa Espoon Matinkylässä, kauppakeskus Iso Omenassa.

Tämä 81m2 kokoinen liiketila sijaitsee kiinteistön 1.kerroksessa.

Ottaessanne yhteyttä meihin tästä kohteesta, pyydämme teitä ilmoittamaan yrityksenne nimen ja toimialan.

Kauppakeskus Iso Omena sijaitsee Espoon Matinkylässä, Länsiväylän varrella ja se avattiin vuonna 2001. Kauppakeskuksessa on yli 200 liikettä sekä elokuvateatteri. Laajennuksen myötä kauppakeskuksen liikepinta-ala kasvoi n. 25 000m2 vuonna 2017.

Laajennuksen myötä ensimmäiseen kerrokseen avattiin ravintolamaailma M.E.E.T- meet, eat, enjoy, together. M.E.E.T koostuu lähes 40 erilaisesta ravintolasta ja kahvilasta. Ravintolamaailman viereen avattiin myös uusi Finnkino joka koostuu seitsemästä elokuvasalista.

Iso Omena on suosittu ostos- ja ajanviettopaikka laadukkaiden liikkeiden ja ravintolapalveluidensa ansiosta. Iso Omena tarjoaa monipuolisia muodin, sisustuksen ja vapaa-ajan palveluja. Kauppakeskuksessa on erinomaiset päivittäistavarapalvelut sekä monipuoliset kahvila- ja ravintolapalvelut. Saapuminen on helppoa hyvien julkisten liikenneyhteksien takia. Pysäköintipaikkoja omalla autolla saapuville löytyy kauppakeskuksen omasta pysäköintihallista.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (5)
Kohteen tiedot
Sijainti Piispansilta 11
Kaupunginosa Matinkylä
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 81.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Kauppakeskus sijaitsee Länsiväylän läheisyydessä. Kauppakeskuksen yhteydessä Matinkylän metroasema.
Palvelut Kauppakeskuksessa monipuoliset kahvila-, ravintola- ja päivittäistavarapalvelut, kirjasto sekä useita muoti- ja sisustusliikkeitä. Runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo